Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022
x

ΑΙΓΑΛΕΩ: ΙΧ ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ - «ΕΙΜΑΙ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ», ΦΩΝΑΖΕ Ο ΟΔΗΓΟΣ

Mετά την πρόσκρουση προσπάθησε να φύγει τρέχοντας από το εμπορικό κέντρο - Είμαι απεσταλμένος του Θεού», φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς

Μεγάλη κινητοποίηση από την αστυνομία σήμερα το πρωί στο Αιγάλεω, καθώς άνδρας καρφώθηκε με το ΙΧ του σε κατάστημα, στο εμπορικό κέντρο River West.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας προσέκρουσε με το αυτοκίνητο στη τζαμαρία και σταμάτησε. Αμέσως μετά την πρόσκρουση προσπάθησε να φύγει τρέχοντας από το εμπορικό κέντρο. Στη συνέχεια αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποίησαν και του πέρασαν χειροπέδες. Δεν υπάρχουν προς το παρόν αναφορές για τραυματισμούς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. «Είμαι απεσταλμένος του Θεού», φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το συμβάν αντιμετωπίζεται ως τροχαίο που προκλήθηκε από άτομο με ψυχολογικά προβλήματα, ενώ διατάχθηκε ο εγκλεισμός του.

Το ΙΧ που οδηγούσε και με το οποίο έπεσε στη βιτρίνα του καταστήματος, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ήταν νοικιασμένο. Άλλες πάλι πληροφορίες αναφέρουν ότι ακολουθούσε με το αυτοκίνητό του το όχημα που οδηγούσε μία γυναίκα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ