Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022
x

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΚΡΑΚΗΣ

Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή η τραγουδίστρια Σοφία Βόσσου με μια συγκινητική της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Έφυγε από τη ζωή ο παραγωγός της ελληνικής δισκογραφίας Γιώργος Μακράκης.

Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή η τραγουδίστρια Σοφία Βόσσου με μια συγκινητική της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Γιώργος Μακράκης… Ο σημαντικότερος παραγωγός της ελληνικής δισκογραφίας, ο άνθρωπος που πίστεψε και ανέδειξε τα μεγαλύτερα ονόματα τραγουδιστών και δημιουργών, ο άνθρωπος που πίστεψε στο «Φιλαράκι», που πίστεψε σε μένα και με στήριξε. Παραγωγός μου για χρόνια… Έφυγε, άνοιξε τα φτερά του για το μεγάλο ταξίδι… Στο καλό μωρέ, στο καλό και εκεί που θα πας ξέρεις εσύ βαλ’ τους όλους να τραγουδάνε αγάπη μου, Γιώργο μου».

Τον σπουδαίο παραγωγό αποχαιρέτησε και η Ελένη Δήμου. Η τραγουδίστρια έγραψε τα εξής στο προφίλ της στο Facebook: «Την χαρά την διαδέχεται η λύπη. Ο παραγωγός που πίστεψε σε μένα, που στάθηκε δίπλα μου, ο παραγωγός που υπογράφει μεγάλα μουσικά έργα που έγιναν στη χώρα μας, ο Γιώργος Μακράκης, που λίγο μετά την συναυλία μου εχθές μιλούσα για εκείνον. Έφυγε τα ξημερώματα, να συναντήσει τους φίλους που συνεργάστηκε μαζί τους. Γιώργο μου αγαπημένε φίλε μου θα ξανασυναντηθούμε σίγουρα…Καλό ταξίδι αγαπημένε με πόνεσε το φεύγω σου…».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ