Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022
x

ΕΥΧΕΣ ΜΟΣΙΑΛΟΥ ΓΙΑ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ-«ΝΑ ΑΠΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ, ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ»

Ο καθηγητής στέλνει ευχές για την ανάρρωση της Ντόρας Μπακογιάννη και τονίζει τη σημασία της απενοχοποίησης του καρκίνου.

Τις ευχές του για την εξέλιξη της υγείας της Ντόρας Μπακογιάννη εξέφρασε ο Ηλίας Μόσιαλος, επισημαίνοντας, παράλληλα, τη σημασία της δημόσιας παρέμβασής της.

Συμμετέχοντας στο κύμα συμπαράστασης υπέρ της πρώην υπουργού Εξωτερικών ο καθηγητής πολιτικής της υγείας στο LSE, τονίζει τη σημασία της απενοχοποίησης του καρκίνου καθώς «αφορά όλους μας»

Η ανάρτηση του Ηλία Μόσιαλου:

«Η Ντόρα Μπακογιάννη, όπως ανακοίνωσε η ίδια, πρόσφατα διαγνώστηκε, ευτυχώς εγκαίρως, με πολλαπλό μυέλωμα σε πολύ αρχικό στάδιο. Θα ηθελα να διαβιβάσω τις ειλικρινείς ευχές μου και να της ευχηθώ δύναμη και καλή έκβαση στον αγώνα της.

Θέλω με την ευκαιρία αυτή να αναφερθώ στην σημασία της παρέμβασής της, μέσω της δημοσιοποίησης του προσωπικού ζητήματος υγείας.

Η ιατρική έχει κανει μεγάλα βήματα και θα γίνουν ακόμη μεγαλύτερα στον χώρο αυτό τα επόμενα χρόνια.

Έχει μεγάλη σημασία λοιπόν η απενοχοποίηση του καρκίνου, και πολλές μορφές του μπορούν ήδη να αντιμετωπιστούν με επιτυχία.

Ο καρκίνος είναι μια υπόθεση που αφορά όλους μας. Έχει σημασία να μιλάμε ανοιχτά και να ενεργούμε προληπτικά και έγκαιρα ως πολίτες.

Ταυτόχρονα, η χώρα μας πρέπει επιτέλους να υλοποιήσει ένα σύγχρονο πρόγραμμα πρόληψης, έγκαιρης διάγνωσης και αποτελεσματικής αντιμετώπισης του καρκίνου.

Ηλίας Μόσιαλος».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ