Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021
x

ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ - ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΧΑΒΙΕ ΜΑΤΙΓΙΑ

Οι όποιες διαφωνίες ανάμεσα στις δύο πλευρές ξεπεράστηκαν και συνεπώς ο Ισπανός χαφ θα συνεχίσει να φορά την «κιτρινόμαυρη» φανέλα για 2 ακόμη χρόνια.

Σε συμφωνία με τον Χαβιέ Ματίγια ώστε να παραμείνει για δύο ακόμη χρόνια ήρθε ο Άρης.

Όπως μεταδίδει το «Metrosport», το ντιλ ετοιμάζεται να επισημοποιηθεί καθώς απομένει να διευθετηθούν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες, οι οποίες αφορούν περισσότερο τον ατζέντη του.

Ο κύκλος των συζητήσεων με τον Ισπανό χαφ άνοιξε προ πολλών εβδομάδων, χρειάστηκε να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις και από τις δύο πλευρές καθώς από τις πρώτες συζητήσεις είχαν εκφραστεί διαφωνίες.

Τόσο επί της χρονικής περιόδου του νέου συμβολαίου, με τους «κιτρινόμαυρους» αρχικά 1+1 και ο παίκτης να ζητάει εξ αρχής κλειστό διετές. Όσο και επί των οικονομικών ζητημάτων (βλ. μπόνους) του συμβολαίου του. Τελικά, οι όποιες διαφωνίες ξεπεράστηκαν και ο Χαβιέ Ματίγια θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Άρη.

Σε ό,τι αφορά το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας, οι Θεσσαλονικείς πρότειναν στον Ίβηρα άσο το ποσό των 400 χιλιάδων ευρώ και η διαφορά που υπάρχει, περίπου 40-50 χιλιάδες ευρώ, γεφυρώθηκε. Το αργότερο μέχρι αύριο θα πέσουν οι υπογραφές, με τον 31χρονο μέσο να ανοίγει τον χορό των ανανεώσεων.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ