Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020
x

ΕΔΑ ΘΕΣΣ: ΕΝΑΡΞΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΣΤΟ ΣΥΚΟΥΡΙΟ

Ξεκινούν από αύριο, Τετάρτη 13 Μαΐου, οι εργασίες κατασκευής του δικτύου διανομής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ στο Συκούριο του δήμου Τεμπών. Συνάντηση

Η έναρξη των εργασιών της κατασκευής του δικτύου διανομής Συκουρίου τέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΔΑ ΘΕΣΣ μεταξύ του Γενικού Διευθυντή Λεωνίδα Μπακούρα, του Δημάρχου Τεμπών Γεώργιου Μανώλη και της Διευθύντριας Ανάπτυξης της Αγοράς Φυσικού Αερίου Θεσσαλίας Ευθυμίας Καλογήρου.

Τα έργα ξεκινούν, αύριο, Τετάρτη 13/05/2020 για την τροφοδοσία της Δημοτικής Κοινότητας Συκουρίου με φυσικό αέριο.

Ο Γενικός Διευθυντής ενημέρωσε ότι παρά τη δυσμενή συγκυρία της πανδημίας του κοροναϊού, η ΕΔΑ ΘΕΣΣ παραμένει πιστήστον προγραμματισμό της για την ένταξη νέων περιοχών στο δίκτυο διανομής.

Τα δημοτικά κτίρια της περιοχής που δύνανται να τροφοδοτηθούν είναι 7, προσφέροντας τη δυνατότητα ενεργειακής εξοικονόμησης στον δήμο Τεμπών.

Όπως τόνισε ο κ. Μπακούρας, οι επενδύσεις που θα υλοποιηθούν έως το 2024 αναμένεται να ξεπεράσουν τα 1,18 εκ. ευρώ για την κατασκευή δικτύου και για νέες συνδέσεις στον δήμο, με σκοπό την εξυπηρέτηση όλο και περισσότερων καταναλωτών.

Ο δήμαρχος κ. Μανώλης, επεσήμανε ότι το ενδιαφέρον των κατοίκων είναι ιδιαίτερα έντονο και ενημερώθηκε ότι οι πολίτες μπορούννα υπογράψουν σύμβαση σύνδεσης ώστε να ωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα της χρήσης του φυσικού αερίου. Εξέφρασε την ικανοποίησή του για την συνέπειά της ΕΔΑ ΘΕΣΣ απέναντι στους καταναλωτές και δήλωσε την αμέριστη στήριξη του δήμου στην υλοποίηση του επενδυτικού προγράμματος της Εταιρείας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ