Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020
x

ΑΙΧΜΕΣ ΚΥΡΙΖΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΚΕΔΕ

Ο δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης επισημαίνει ότι δεν τηρήθηκαν οι δεσμεύσεις περί ουδετερότητας και απουσίας κομματικών παρεμβάσεων.

Τον σεβασμό του στο αποτέλεσμα της κάλπης των εκλογών της ΚΕΔΕ εξέφρασε ο δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου μετά και την επικράτηση του δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου.

Ωστόσο δεν παρέλειψε να εκφράσει τις ενστάσεις του για τον τρόπο που προήλθε το αποτέλεσμα, αφού όπως  σημειώνει σε γραπτή του δήλωση, «μολονότι οι δεσμεύσεις περί ουδετερότητας και απουσίας κυβερνητικών και κομματικών παρεμβάσεων δεν τηρήθηκαν, εγώ θα επιμείνω, κόντρα στα «νέα ήθη», να τηρώ τις υποσχέσεις μου και θα σεβαστώ το αποτέλεσμα της κάλπης».

Ωστόσο δεν παραλείπει να ευχηθεί καλή επιτυχία στον νέο πρόεδρο της ΚΕΔΕ, ενώ ευχαριστεί και όσους  αυτοδιοικητικούς στήριξαν την υποψηφιότητά του.

Αναλυτικά η δήλωση Κυρίζογλου:

Σε όλη μου τη διαδρομή υπηρετώ με καθαρότητα, διαχρονική αξιοπιστία, συνέπεια και αφοσίωση την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Αυτό εκτιμούν και επιβραβεύουν οι συμπολίτες μου που επί πέντε (5) τετραετίες με εμπιστεύονται με την ψήφο τους. Σήμερα η αυτοδιοικητική μας παράταξη «Σύγχρονοι Ισχυροί Δήμοι» πέτυχε μια μεγάλη νίκη και χαίρομαι που συνέβαλα σε αυτή, γιατί για άλλη μια φορά έβαλα μπροστά το «εμείς» αντί του «εγώ».

Μολονότι οι δεσμεύσεις περί ουδετερότητας και απουσίας κυβερνητικών και κομματικών παρεμβάσεων δεν τηρήθηκαν, εγώ θα επιμείνω, κόντρα στα «νέα ήθη», να τηρώ τις υποσχέσεις μου και θα σεβαστώ το αποτέλεσμα της κάλπης.

Εύχομαι στον συνάδελφο Δημήτρη Παπαστεργίου και στο νέο Διοικητικό μας Συμβούλιο να πετύχουν  στο έργο τους και να ανταποκριθούν στις ανάγκες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Η χώρα χρειάζεται μία ισχυρή, διεκδικητική και αποτελεσματική Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Αυτό απαιτούν οι συνάδελφοι αυτοδιοικητικοί και οι πολίτες και από αυτό κρινόμαστε. Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους μου από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι αγνά, χωρίς ιδιοτέλεια, άντεξαν στις πιέσεις και στήριξαν την υποψηφιότητα μου.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ