Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021
x

E-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΣΕΒ ΚΑΙ ΕΒΕΘ

Διαδικτυακή συζήτηση με τίτλο «Ηλεκτρονικά καταστήματα: πρακτικά εργαλεία για μεσαίες και μικρές επιχειρήσεις» από τον ΣΕΒ και το ΕΒΕΘ

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης διοργανώνουν διαδικτυακή συζήτηση με τίτλο: «Ηλεκτρονικά καταστήματα: πρακτικά εργαλεία για μεσαίες και μικρές επιχειρήσεις», την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου στις 17:00.

Καθώς η στροφή των καταναλωτών στις ηλεκτρονικές αγορές έχει επιταχυνθεί εξαιτίας των συνθηκών που προκάλεσε η COVID-19 και η προσαρμογή σε νέα κανάλια πωλήσεων αποτελεί μια πολυεπίπεδη πρόκληση για τις επιχειρήσεις, ο ρυθμός των εξελίξεων είναι μια διαρκής άσκηση ομαλής λειτουργίας της αγοράς, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να παρουσιαστεί το τοπίο του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα, να συζητηθούν οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες, και να παρουσιαστούν επιτυχημένες πρακτικές ηλεκτρονικών πωλήσεων από διακεκριμένους επαγγελματίες της αγοράς. Απευθύνεται πρωτίστως σε μεσαίες και μικρές επιχειρήσεις, οι οποίες βρίσκονται αντιμέτωπες με την ανάγκη ταχείας ψηφιακής προσαρμογής τους.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετέχουν στην εκδήλωση, το αναλυτικό πρόγραμμα της οποίας βρίσκεται εδώ, μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής πατώντας εδώ. Με τη συμπλήρωση της εγγραφής θα αποσταλεί ο σύνδεσμος ηλεκτρονικής παρακολούθησης της εκδήλωσης, η συμμετοχή στην οποία είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Μ. Μποζούδη, Τ. 2115006155, Ε. mbozoudi@sev.org.gr
Θ. Αξυλιθιωτης, Τ. 2310370120, Ε. theo@ebeth.gr
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ