Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020
x

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΗΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΕΒΑ

Στην 1η διανομή ΤΕΒΑ για το 2018 θα δοθούν μακαρόνια, φακές, φασόλια, γάλα, ντοματοχυμός, τυρί, κοτόπουλο, ζάχαρη, πατάτες και κρεμμύδια.

Δωρεάν διανομή τροφίμων για τους δικαιούχους του ΤΕΒΑ πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου από τις 9.30 έως τις 13:30 στο Κοινωνικό Παντοπωλείο (Στενημάχου 16) του δήμου Θέρμης.

Σε αυτή την 1η διανομή ΤΕΒΑ για το 2018 θα δοθούν μακαρόνια, φακές, φασόλια, γάλα, ντοματοχυμός, τυρί, κοτόπουλο, ζάχαρη, πατάτες και κρεμμύδια. Οι συγκεκριμένες διανομές γίνονται στο πλαίσιο εφαρμογής ευρωπαϊκού προγράμματος, που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Στο δήμο Θέρμης υπάρχουν περίπου διακόσιοι ωφελούμενοι. Δικαιούχοι είναι οι ωφελούμενοι του ΚΕΑ που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να παίρνουν και τρόφιμα από το ΤΕΒΑ. Υπενθυμίζεται, όμως, ότι όσοι παίρνουν ΤΕΒΑ αποκλείονται αυτόματα από το δικαίωμα να είναι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Θέρμης. Οι δικαιούχοι πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα και τον αριθμό ΑΜΚΑ.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ