Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020
x

ΔΩΡΕΑ ΜΟΝΙΤΟΡ ΣΤΗ ΜΕΘ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΤΑΝ

Το μόνιτορ προηγμένης τεχνολογίας αποτελεί βασικό εργαλείο για τη μέτρηση, απεικόνιση και αποτίμηση της βιοφυσικής κατάστασης ενός ασθενούς

Μία συσκευή παρακολούθησης ζωτικών λειτουργιών (monitor) για ασθενείς που νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου δώρισε η ΤΙΤΑΝ ΑΕ.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το νοσοκομείο, «η διεθνής βιομηχανία τσιμέντου και δομικών υλικών, με τη δωρεά του ειδικού μόνιτορ, δήλωσε έμπρακτα τη στήριξή της στο Νοσοκομείο, που συνεχίζει καθημερινά τον αγώνα του για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19, πλέον και ως νοσοκομείο νοσηλείας επιβεβαιωμένων κρουσμάτων».

Το μόνιτορ προηγμένης τεχνολογίας, που αποτελεί βασικό εργαλείο για τη μέτρηση, απεικόνιση και αποτίμηση της βιοφυσικής κατάστασης ενός ασθενούς, παρέδωσαν ο Διευθυντής του ΤΙΤΑΝ Κωνσταντίνος Νικολάου και ο Προϊστάμενος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών Αναστάσιος Σελεγγίδης στον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου Μιχαήλ Καραβιώτη, τον Γενικό Διευθυντή Κωνσταντίνο Εμμανουηλίδη και τον Διευθυντή της ΜΕΘ Ματθαίο Τσαγκούρια.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, «ο κ. Καραβιώτης ευχαρίστησε θερμά τους εκπροσώπους του εργοστασίου για την προσφορά, αναφέροντας ότι τέτοιου είδους δωρεές ενισχύουν την υλικοτεχνική υποδομή του Νοσοκομείου και αποτελούν αυθεντικό παράδειγμα εταιρικής ευθύνης και κοινωνικής αλληλεγγύης».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ