Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΔΕΙΤΕ ΣΕ LIVE STREAMING ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΑΝΟΔΟΥ ΗΡΑΚΛΗΣ - ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Ο Γηραιός υποδέχεται στις 18:00 τη μακεδονική ομάδα στο Ιβανώφειο και εφόσον κερδίσει, τότε θα ανεβεί και επίσημα στη Basket League μετά από 8 χρόνια.

Τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά μέσω live streaming στο Youtube την καθοριστική αναμέτρηση εναντίον της Καστοριάς θα έχουν οι φίλαθλοι του Ηρακλή.

Συγκεκριμένα, ο «Γηραιός» υποδέχεται τη μακεδονική ομάδα στο Ιβανώφειο στις 18:00 και εφόσον επικρατήσει τότε θα ανεβεί και επίσημα στη Basket League για πρώτη φορά μετά από οκτώ χρόνια μακριά από τα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ.

Υπενθυμίζεται πως το συγκρότημα του Κώστα Μέξα έχει για κληρονομιά του 2-0 κόντρα στην Καστοριά από την κανονική διάρκεια (81-87) - (72-56) της Α2 μπάσκετ και θέλουν ένα ακόμη ροζ φύλλο αγώνα στο απόρθητο Ιβανώφειο για να πανηγυρίσουν τη μεγάλη επιστροφή.

Αξίζει να σημειωθεί πως το κλειστό θα είναι κατάμεστο καθώς οι «κυανόλευκοι» οπαδοί εξαντλούν όλα τα εισιτήρια και ετοιμάζονται για μία μοναδική ατμόσφαιρα, αντάξια με την ξεχωριστή ιστορία του συλλόγου.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ