Σάββατο 11 Ιουλίου 2020
x

ΔΥΟ ΣΥΝ ΕΝΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΠΩΛΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΤΤΙΚΗ

Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες για δύο συν ένα πωλητήρια σημαντικών ακινήτων στη Σιθωνία, στο Λαγονήσι και στην Αθήνα

Κι επισήμως πλέον πωλείται το ξενοδοχειακό συγκρότημα του Πόρτο Καρράς στη Σιθωνία της Χαλκιδικής από την οικογένεια Στέγγου. Το μεγάλο ζητούμενο, βεβαίως, και σε αυτή την περίπτωση, θα είναι το τίμημα. Το συγκρότημα έχει υποχρεώσεις και χρήζει ανακαίνισης, ωστόσο η αντικειμενική του αξία του παραμένει όντως μοναδική. Το θέμα, όμως, είναι μέχρι πού μπορεί να φτάσει, ώστε να αφήνει ικανοποιημένους τους ιδιοκτήτες της μονάδας, αλλά και να ολοκληρωθεί η πώληση.

Αυτή όμως δεν είναι η μοναδική εμβληματική πώληση των ημερών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πωλείται εκ νέου και το σπίτι της αδελφής του Αριστοτέλη Ωνάση στο Λαγονήσι. Η τιμή εκκίνησης έχει οριστεί στα 15 εκατ. ευρώ κι ενδιαφέρον υπάρχει τόσο από το Λονδίνο όσο και από τη Νέα Υόρκη. Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι τη διαχείριση της βίλας έχει αναλάβει Έλληνας επιχειρηματίας στο Λονδίνο, ο οποίος και αναζητεί αγοραστή.

Τέλος, μια άλλη πώληση που συζητείται αυτές τις μέρες έχει να κάνει με τις ρευστοποιήσεις του Mr Dogus στην Ελλάδα. Έτσι, εκτός από το κτήριο όπου παλιότερα στεγάζονταν η καναδική πρεσβεία (στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας), αποχωρίστηκε κι ένα ακόμα ελληνικό asset. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα πολυτελές ακίνητο, στα βόρεια προάστια, το οποίο χρησιμοποιούσε ως βασική κατοικία του, όταν επισκεπτότανως γνωστόν πολύ τακτικά) την Αθήνα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ