Τρίτη 16 Αυγούστου 2022
x

ΔΥΟ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΕ ΘΕΡΜΗ ΚΑΙ ΠΥΛΑΙΑ

Παρά τις περί του αντιθέτου δηλώσεις Μητσοτάκη, στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν σε προεκλογικούς ρυθμούς.

Μπορεί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, να έκλεισε εκ νέου το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ωστόσο στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν σε προεκλογικούς ρυθμούς.

Έτσι την ερχόμενη Δευτέρα στη Β' εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης πραγματοποιούνται δυο εκδηλώσεις, στα ανατολικά (Πυλαία και Θέρμη), με ομιλητές τους δυο βουλευτές του κόμματος στη Β' Θεσσαλονίκης, Σωκράτη Φάμελλο και Δώρα Αυγέρη, αλλά και τους κ.κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο και Γιάννα Παπαδάκου.

Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο θεατράκι του Δημαρχείου Πυλαίας, στις 20.00' της ερχόμενης Δευτέρας 11 Ιουλίου. Ο τίτλος της ανοιχτής πολιτικής εκδήλωσης – συζήτησης είναι «Δημοκρατία: Χαμένοι στη μετάφραση».

Την εκδήλωση διοργανώνει η Οργάνωση Μελών Πυλαίας του κόμματος και ομιλητές θα είναι η βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης και αναπληρώτρια τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Δώρα Αυγέρη και η δημοσιογράφος και μία εκ των πρωταγωνιστών της υπόθεσης Novartis, Γιάννα Παπαδάκου.

«Η εκδήλωση έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον για κάθε δημοκρατικό πολίτη, ιδίως μετά το δικαστικό βούλευμα με το οποίο κατέπεσε η 'σκευωρία' της Novartis και το οποίο αποτελεί κόλαφο για όσους επιχείρησαν να το συγκαλύψουν», αναφέρει το κόμμα σε σχετική ανακοίνωση.

Η δεύτερη εκδήλωση θα αρχίσει μισή ώρα αργότερα, στις 20.30', στην κεντρική πλατεία Παραμάνα της Θέρμης.

Θέμα της εκδήλωσης είναι «Οικονομία και Δημόσιο Συμφέρον – Από τις υποσχέσεις για διακυβέρνηση αριστείας, στη ζωή με κουπόνι».

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο βουλευτής Βόρειου Τομέα Αθηνών και τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ευκλείδης Τσακαλώτος, ενώ για τα θέματα ενέργειας θα παρέμβει ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης του κόμματος και τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος.

Την εκδήλωση διοργανώνει η Οργάνωση Μελών Θέρμης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με την υποστήριξη των Οργανώσεων Μελών Βασιλικών, Μίκρας και Θερμαϊκού.

«Οικονομική πολιτική που γεννά κρίσεις, απροθυμία διαχείρισης εξωγενών κρίσεων, σοβαρό έλλειμμα Δημοκρατίας, παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη για τη συγκάλυψη σκανδάλων, πληθωρισμός, ακρίβεια, επικίνδυνη προσέγγιση ζητημάτων εξωτερικής πολιτικής. Η πραγματικότητα που διαμορφώνεται από το 2019 έως σήμερα, μια δυστοπία που έχει την υπογραφή της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Στη νεοφιλελεύθερη αυτή επίθεση απαντάμε με τις προτάσεις μας – Στηρίζουμε την κοινωνία», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ