Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020
x

ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ: ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΚΗΡΥΞΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Σημαντικότερο πρόβλημα είναι η καθίζηση του οδοστρώματος μετά τη νεροποντή στο 5 χλμ της Κοινοτικής Οδού Βασιλουδίου-Αρδαμερίου.

Κατεπείγουσες διαδικασίες για την κήρυξη του δήμου Λαγκαδά σε  Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας εκκίνησε από χθες Παρασκευή ο δήμαρχος Λαγκαδά Ιωάννης Ταχματζίδης για την αποκατάσταση των συνεπειών που προκλήθηκαν στη Δημοτική Ενότητα Κορώνειας λόγω έντονων βροχοπτώσεων (πλημμυρικών φαινομένων).

Σημειώνεται πως από την έντονη κακοκαιρία κατά τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης σημειώθηκε σοβαρή καθίζηση του οδοστρώματος στο 5ο χλμ. της Κοινοτικής Οδού Βασιλουδίου-Αρδαμερίου (περίπου 1χλμ πριν το Αρδαμέρι) συνολικού πλάτους 4 μέτρων και μήκους περίπου 35 μέτρων.

Η ανωτέρα θέση είναι η μοναδική οδός που συνδέει το Αρδαμέρι με το οδικό δίκτυο του Δήμου Λαγκαδά και η μοναδική συνδετήρια κοινοτική οδός μεταξύ των δύο οικισμών, Βασιλουδίου και Αρδαμερίου.

Για τους παραπάνω λόγους και για την κατεπείγουσα αποκατάσταση του προβλήματος ο κ. Ταχματζίδης απέστειλε έγγραφο στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ζητώντας την κήρυξη του Δήμου Λαγκαδά σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ