Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022
x

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ: ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 4Ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ BEACH VOLLEY

Η διαδικασία των ηλεκτρονικών προεγγραφών ξεκίνησε και ολοκληρώνεται στις 29 Αυγούστου - Άρχισαν και οι αιτήσεις των εθελοντών

Για ακόμα μία χρονιά διοργανώνεται το 4ο Τουρνουά BeachVolleyMixed 2X2, η μεγαλύτερη καλοκαιρινή γιορτή του αθλητισμού του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, το οποίο επιστρέφει δυναμικά μετά από δύο χρόνια απαγορεύσεων.

Από την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου το αμφιθέατρο του Πεζόδρομου Εθνικής Αντιστάσεως στο Ελευθέριο Κορδελιό μετατρέπεται σε παραλία, στο πλαίσιο των τριήμερων αγώνων που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Αθλητισμού & Νέας Γενιάς δια του Τμήματος Διαχείρισης Αθλητικών Χώρων και σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Ελευθερίου Κορδελιού και τις Ακαδημίες Βόλεϊ Όλυμπος Κορδελιού, δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους αγαπούν το beachvolley να συμμετέχουν σε μια δραστηριότητα αθλητικής αναψυχής.

Πρόκειται για το μοναδικό τουρνουά στη χώρα με τη συμμετοχή μεικτών ομάδων των 2 ατόμων, άνω των 16 ετών, με στόχο την άθληση, την αναψυχή και την ψυχαγωγία, συμβάλλοντας στη διάδοση του συναρπαστικού αυτού αθλήματος.

Η συμμετοχή στο τουρνουά είναι δωρεάν, όμως απαιτείται ηλεκτρονική προεγγραφή και η ολοκλήρωση της, με την κατάθεση των ΥΔ.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης για πρώτη φορά φέτος ενεργοποιείται ο θεσμός του εθελοντισμού, με τους εθελοντές να συμβάλουν στη διάδοση του αθλητικού ιδεώδους και του «ευ αγωνίζεσθαι».

Δηλώσεις συμμετοχής

Η διαδικασία των ηλεκτρονικών προεγγραφών ξεκίνησε και ολοκληρώνεται στις 29 Αυγούστου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εδώ

Η ολοκλήρωσή των εγγραφών θα γίνει στις 30, 31 Αυγούστου και 1 Σεπτεμβρίου με δύο τρόπους: 1. Κατάθεση Υπεύθυνης Δήλωσης και από τα δύο μέλη της ομάδας στο Γρ. Αθλητισμού στο Δημοτικό Γυμναστήριο (Κολοκοτρώνη 43, Εύοσμος), ώρες: 10:00 - 14:00, τηλ.: 2310 700082, 2310 705442 ή 2. Ηλεκτρονική υποβολή ΥΔ και από τα δύο μέλη μέσω www.gov.gr (Υπεύθυνη Δήλωση GOV.GR).

Αιτήσεις Εθελοντών

Παράλληλα ξεκινούν και οι αιτήσεις των εθελοντών που επιθυμούν να συνδράμουν στη διοργάνωση του τουρνουά BeachVolley πατώνρας εδώ έως τις 31 Αυγούστου.

Σημειώνεται ότι ξεχωριστό τόνο στη διοργάνωση θα δώσουν και φέτος οι αγώνες επίδειξης αθλητών/τριών υψηλού επίπεδου BeachVolley που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου, ενώ μετά την ολοκλήρωσή τους στις 22:00 θα ακολουθήσει πάρτυ στο χώρο του αμφιθέατρου Εθνικής Αντιστάσεως.

Πληροφορίες:

Web: www.kordelio-evosmos.gr

Facebook: Διεύθυνση Αθλητισμού & Πολιτισμού Δήμου Κορδελιού – Εύοσμου

Email: xoroi.athlisis@kordelio-evosmos.gr

Δημοτικό Γυμναστήριο Δ. Κορδελιού Ευόσμου (Κολοκοτρώνη 43, ΤΚ. 56224 Εύοσμος). Τηλ. επικοινωνίας: 2310 700082, 2310 705442
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ