Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020
x

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ 33ΧΡΟΝΗΣ: ΚΑΜΙΑ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ

Ο δικηγόρος της 33χρονης που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης από τη Θεσσαλονίκη μίλησε για τις πρόσφατες εξελίξεις στην υπόθεση.

Για τις εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση αρπαγής της 10χρονης μαθήτριας μετά από τμήμα της κατάθεσής της που είδε το φως της δημοσιότητας μίλησε στο Mega ο δικηγόρος της 33χρονης κατηγορούμενης, Βασίλης Νουλέζας.

Ο κ. Νουλέζας τόνισε αρχικά πως «είμαι αναγκασμένος να ακολουθώ την τακτική των δικηγόρων της πολιτικής αγωγής, αναγκάζομαι να δίνω δημόσια απαντήσεις», ενώ ερωτηθείς για το αν πίσω από την υπόθεση κρύβεται κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας, ανέφερε πως «βρισκόμαστε στο στάδιο αστυνομικής διερεύνησης. Κανένας δικηγόρος δεν μπορεί δημόσια να καταθέτει τίποτα, δεν υπάρχει καμία βεβαιότητα, αλλά μόνο υπόνοιες, εκτιμήσεις προσωπικές και εικασίες».

Ο ίδιος, τόνισε μάλιστα ότι δεν επιθυμεί να σχολιάσει την κατάθεση της 10χρονης μαθήτριας, από σεβασμό.

Αναφερόμενος στις επόμενες κινήσεις της 33χρονης, ο κ. Νουλέζας τόνισε: «Δεν θα ασκήσουμε προσφυγή κατά της διάταξης της κυρίας ανακρίτριας για την προσωρινή κράτηση, έως ότου έχουμε τα αποτελέσματα των κινητών τηλεφώνων και του σκληρού δίσκου».

«Σε ότι αφορά στη δημοσιοποίηση του ονόματος και των στοιχείων ταυτότητας, είναι επειδή προκύπτουν ενδείξεις για συμμετοχική δράση  άλλων ανθρώπων, και μπορεί να προκύψουν στοιχεία άλλων ανήλικων παθόντων.

Γι’ αυτό λοιπόν, αν αποδειχτεί ότι δεν υπάρχουν άλλα ανήλικα θύματα, ούτε βιασμός, ούτε συμμετοχική δράση, το κατηγορητήριο καταρρέει και τότε θα εξετάσουμε το ενδεχόμενο αίτησης αντικατάστασης της προσωρινής κράτησης με περιοριστικούς όρους. Θα υπομείνουμε και τις ύβρεις και τις απειλές».

Κλείνοντας, ο κ. Νουλέζας ανέφερε ότι η εντολέας του δεν επιθυμεί να έρθει σε αντιπαράθεση με τον πρώην σύζυγό της. Ενώ προς απάντηση της μήνυσης προτρέπει τον πρώην σύζυγο και τον νομικό παραστάτη του να διαβάσουν την απολογία της 33χρονης καλύτερα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ