Κυριακή 5 Απριλίου 2020
x

ΔΙΚΗ ΤΡΑΜΠ: ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Οι δικές με το ερωτηματικό της καθαίρεσης προέδρων είναι σπάνιες, ενώ αυτή που διεξάγεται είναι η τρίτη στην αμερικανική πολιτική ιστορία.

Καθώς η διεξαγωγή της δίκης του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ βρίσκεται σε εξέλιξη στην Γερουσία, οι γερουσιαστές προσέχουν τις διατυπώσεις, αναφορικά με την τήρηση των άρθρων του Συντάγματος των ΗΠΑ.

Παράλληλα, είναι προετοιμασμένοι και για την φράση: «Παρακαλώ μην με αγγίζετε...»

Οι δικές με το ερωτηματικό της καθαίρεσης προέδρων είναι σπάνιες και έχουν ιστορικό χαρακτήρα, ενώ αυτή που διεξάγεται την τρέχουσα περίοδο, είναι η τρίτη στην αμερικανική πολιτική ιστορία, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Παράλληλα με την διεξαγωγή της δίκης έχουν ενισχυθεί τα μέτρα ασφάλειας γύρω από το κτήριο του Κογκρέσου στην αμερικανική πρωτεύουσα.

Ένας μεγάλος μεταλλικός ανιχνευτής έχει τοποθετηθεί στον χώρο εργασίας των δημοσιογράφων στο κτήριο της Γερουσίας, ενώ από την εφαρμογή των αυξημένων μέτρων ασφάλειας δεν εξαιρούνται οι δημοσιογράφοι, σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και για την γραφική ύλη που έχουν μαζί τους, σε αντίθεση με την εφαρμογή των συνηθισμένων μέτρων ασφάλειας στο Καπιτώλιο, όπου οι δημοσιογράφοι κινούνται ελεύθερα στους διαδρόμους, συνομιλώντας με τους πολιτικούς.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ