Σάββατο 4 Ιουλίου 2020
x

ΔΙΗΜΕΡΗ Η ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ UEFA

Στη συνεδρίαση αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις για τα κύπελλα Ευρώπης και για τις πόλεις θα φιλοξενήσουν αγώνες του Euro που μετατέθηκε για το 2021.

Διήμερη θα είναι τελικά η κρίσιμη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA, όπου -μεταξύ άλλων- αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις για τα κύπελλα Ευρώπης της φετινής περιόδου και για τις πόλεις που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες του Euro 2020, που έχει μετατεθεί για το 2021.

Σύμφωνα με όσα είπε ο πρόεδρος της Γαλλικής Ομοσπονδίας, Νοέλ Λε Γκρε, στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η πολυαναμενόμενη συνεδρίαση θα αρχίσει την Τετάρτη 17 και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 18 Ιουνίου, λόγω της εξαιρετικά φορτωμένης ατζέντας των θεμάτων.

«Πιστεύω ότι το διεθνές καλεντάρι, η επανέναρξη των πρωταθλημάτων και οι ημερομηνίες του Champions League και του Europa League θα ανακοινωθούν επίσημα το απόγευμα της 18ης Ιουνίου. Στη συνέχεια, κάθε ομοσπονδία θα μπορεί να δημοσιοποιήσει το δικό της καλεντάρι», δήλωσε ο επικεφαλής της FFF.

Εκτός των αποφάσεων για τη μορφή με την οποία θα ολοκληρωθούν το Champions League και το Europa League και τον τόπο διεξαγωγής των αναμετρήσεών τους, υπάρχει και η εκκρεμότητα με κάποιες από τις 12 πόλεις που είχαν αναλάβει να φιλοξενήσουν αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και δεν είναι βέβαιο ότι θα είναι σε θέση να το κάνουν το επόμενο καλοκαίρι.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ