Τρίτη 20 Απριλίου 2021
x

ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΩΡΕΑΝ RAPID TEST ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΔΥ ΣΕ ΤΡΙΑΔΙ ΚΑΙ ΘΕΡΜΗ

Όσοι επιθυμούν να υποβληθούν σε τεστ θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους.

Έπειτα από αίτημα του δημάρχου Θέρμης Θεόδωρου Παπαδόπουλου, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας πρόκειται να πραγματοποιήσει δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) για τον έλεγχο της covid-19 στην Κοινότητα Θέρμης- Τριαδίου.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 9 Μαρτίου τα rapid test θα γίνουν στο κτήριο του ΚΑΠΗ, ενώ στη Θέρμη οι έλεγχοι θα γίνουν την Παρασκευή 12 Μαρτίου, επίσης στο κτήριο του ΚΑΠΗ. Τα rapid test θα γίνουν από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Όσοι επιθυμούν να υποβληθούν σε τεστ θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους. Το αποτέλεσμα του τεστ γνωστοποιείται μόνον σε αυτόν που το έκανε, μέσω sms στην περίπτωση που είναι αρνητικό ή μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στην περίπτωση που είναι θετικό. Σημειώνεται ότι για τη μετακίνησή τους οι πολίτες θα πρέπει να έχουν στείλει μήνυμα (sms) με τον κωδικό 1 στο 13033.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα rapid test έγιναν στην Κοινότητα Κάτω Σχολαρίου. Τις προηγούμενες ημέρες κλιμάκια του ΕΟΔΥ είχαν διενεργήσει ελέγχους και σε πολλές ακόμη κοινότητες του δήμου Θέρμης όπως Βασιλικά, Αγία Παρασκευή, Σουρωτή, Καρδία, Πλαγιάρι και Τρίλοφο.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ