Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020
x

ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ

Η διάθεση των καταλυμάτων προς γιατρούς και νοσηλευτές θα γίνεται είτε δωρεάν είτε με μόνη υποχρέωση την πληρωμή των παγίων εξόδων

Καταλύματα για τις στεγαστικές ανάγκες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού που ανακοίνωσε ότι θα προσλάβει η κυβέρνηση για την στελέχωση των νοσοκομείων, διαθέτει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαχειριστών Ακινήτων (ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α.).

Η διάθεση των καταλυμάτων θα γίνει από τα μέλη του Συλλόγου δωρεάν ή με μόνη υποχρέωση την πληρωμή των παγίων εξόδων (ρεύμα, νερό, internet, κοινόχρηστα, κ.λ.π.) ή με μειωμένο μίσθωμα που περιλαμβάνει και όλα τα πάγια έξοδα.

Ο ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α. έχει δημιουργήσει δικτυακή εφαρμογή (πλατφόρμα) στην διεύθυνση www.usemyrental.gr για να βοηθήσει τα ενδιαφερόμενα μέρη να έρθουν σε επαφή μεταξύ τους.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος καλεί τα μέλη του ή μη, σε όλη την Ελλάδα, που επιθυμούν να παραχωρήσουν το κατάλυμά τους, να το καταχωρήσουν στην παραπάνω πλατφόρμα, έτσι ώστε να μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν μαζί τους.

«Η ζήτηση από τους γιατρούς είναι μεγάλη και ελπίζουμε να υπάρχει και η αντίστοιχη προσφορά ακινήτων».

Για όλα τα ακίνητα θα χρειασθεί μισθωτήριο συμβόλαιο μέσω Taxis στην κατηγορία "Τουριστική (βραχυπρόθεσμη)". Η εκτύπωση του μισθωτηρίου είναι απαραίτητη για να μπορεί να δηλωθεί η διεύθυνση του συγκεκριμένου ακινήτου ως προσωρινή διαμονή του επισκέπτη από την εργασία του σε περίπτωση ελέγχου λόγω των περιοριστικών μέτρων.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ιδιοκτήτες η διαχειριστές ακινήτων μπορούν να επικοινωνούν με email στο info@pasida.gr η στο τηλ. 6950704121 που θα λειτουργεί για αυτό τον σκοπό.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ