Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021
x

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΣΕ ΜΕΘ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Η διοίκηση του νοσοκομείου τονίζει πως ουδέποτε διασωληνωμένος ασθενής δεν καθυστέρησε να εισαχθεί στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Τις καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ που έκανε λόγο για διασωληνωμένο 78χρονο ασθενή ο οποίος βρισκόταν σε αναμονή για να μεταφερθεί σε ΜΕΘ διαψεύδει η διοίκηση του νοσοκομείου Καρδίτσας.

«Χθες, 30/11/2020, διασωληνώθηκε ασθενής στο νοσοκομείο μας, ο οποίος και παρακολουθείτο από Ιατρό Εντατικολόγο της ΜΕΘ-COVID του νοσοκομείου μας έως ότου σταθεροποιηθεί αναπνευστικά και σήμερα 1/12/2020 διακομίστηκε στη ΜΕΘ-COVID του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας» αναφέρει η διοίκηση του νοσοκομείου και προσθέτει:

«Ουδέποτε διασωληνωμένος ασθενής μας, εφόσον το επέτρεπε η κατάσταση της υγείας του, δεν καθυστέρησε να εισαχθεί στη ΜΕΘ του νοσοκομείου μας ή να διακομιστεί σε ανάλογη μονάδα άλλου νοσοκομείου».

Υπενθυμίζεται πως το βράδυ της Δευτέρας, η ΠΟΕΔΗΝ κατήγγειλε ότι «στο νοσοκομείο Καρδίτσας οι συνάδελφοι βρίσκονται σε απόγνωση».

«Στην ουρολογική κλινική του νοσοκομείου, που μετατράπηκε σε κλινική κορωνοϊού, υπάρχει διασωληνωμένος 78χρονος ασθενής με πνευμονοθώρακα και μπιλάου από χθες το απόγευμα», ανέφερε η ΠΟΕΔΗΝ τονίζοντας πως με αυτό τον τρόπο «κινδυνεύει η ζωή του ασθενούς».

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την Ομοσπονδία «το προσωπικό είναι ανεκπαίδευτο να αντιμετωπίσει τέτοιες καταστάσεις», ενώ «ψάχνουν ΜΕΘ και δεν υπάρχει πουθενά».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ