Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020
x

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ 29 ΚΑΙ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Η διανομή θα πραγματοποιείται στο περίπτερο 16 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, από τις 9:00 έως τις 14:00. Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται.

Διανομή νωπών προϊόντων, ειδών παντοπωλείου και καθαριότητας έχει προγραμματίσει ο Δήμος Θεσσαλονίκης, για τους δικαιούχους ΤΕΒΑ/FEAD, στις 29 και 30 Νοεμβρίου 2018.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου, θα διανεμηθούν νωπά προϊόντα κοτόπουλο, πατάτες, κρεμμύδια, προϊόντα παντοπωλείου όπως τοματοπολτός, φασόλια, ελαιόλαδο, μακαρόνια, κονσέρβες, καθώς και ειδη καθαριότητας (υγρό πλυντηρίου ρούχων και χλωρίνη).

Η διανομή θα πραγματοποιείται στο περίπτερο 16 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, από τις 9:00 έως τις 14:00 και συγκεκριμένα:

Την Πέμπτη 29/11/2018: Διανομή νωπών προϊόντων, ειδών παντοπωλείου και καθαριότητας, στους δικαιούχους της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας, της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας και της Δημοτικής Ενότητας Τριανδρίας

Την Παρασκευή 30/11/2018: Διανομή στους δικαιούχους της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας, της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας και της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας.

Η ταυτοποίηση των στοιχείων των περίπου 7.430 δικαιούχων θα γίνει ανά Δημοτική Κοινότητα, με τη χρήση tablet.

Οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν ατομικά με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο για το σημείο, την ημερομηνία και την ώρα διανομής έγκαιρα (τουλάχιστον 2 μέρες νωρίτερα).

Η ειδοποίηση είναι προσωπική και ισχύει μόνο για τη συγκεκριμένη ημέρα, ώρα και σημείο διανομής.

Οι δικαιούχοι που θα ειδοποιηθούν θα πρέπει να προσκομίσουν:

την εγκριτική απόφαση του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης(ΚΕΑ)

τον Α.Μ.Κ.Α.

την αστυνομική ταυτότητα (ή εξουσιοδότηση).

Επισημαίνεται στην ανακοίνωση ότι οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους καροτσάκι λόγω του βάρους των προϊόντων.

Δικαιούχοι της διανομής, είναι όσοι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), έως τις 20/10/2018, έχουν κάνει τροποποίηση της αίτησης τους, ώστε να είναι δικαιούμενοι του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ