Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020
x

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΕΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο περίπτερο 16 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και η ταυτοποίηση των 4.300 δικαιούχων θα γίνει ανά κοινότητα.

Συνεχίζεται και σήμερα από τον δήμο Θεσσαλονίκης η διανομή νωπών προϊόντων (κρέας, τυρί, πατάτες, κρεμμύδια, λάχανο) και ειδών παντοπωλείου (μαρμελάδα, ρύζι, αλεύρι, αλάτι, μακαρόνια, γάλα εβαπορέ, φακές), για τους δικαιούχους ΤΕΒΑ ως επικεφαλής εταίρος - συντονιστής της Σύμπραξης ΠΕ Θεσσαλονίκης Ανατολικό Τμήμα, στο πλαίσιο της συνέχισης υλοποίησης του χρηματοδοτούμενου προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί διανομή νωπών προϊόντων και ειδών παντοπωλείου στους δικαιούχους της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας, της Γ΄ Δημοτικής  Κοινότητας και της  Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο περίπτερο 16 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και η ταυτοποίηση των στοιχείων των περίπου 4.300 δικαιούχων θα γίνει ανά Δημοτική Κοινότητα, με τη χρήση tablet.

Οι δικαιούχοι έχουν ειδοποιηθεί ατομικά με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο για το σημείο, την ημερομηνία και την ώρα διανομής έγκαιρα (τουλάχιστον 2 μέρες νωρίτερα).

Η ειδοποίηση είναι προσωπική και ισχύει μόνο για τη συγκεκριμένη ημέρα, ώρα και σημείο διανομής.

Οι δικαιούχοι που θα ειδοποιηθούν θα πρέπει να προσκομίσουν:

    τον αριθμό της αίτησης,

    τον Α.Μ.Κ.Α.

    την αστυνομική ταυτότητα (ή εξουσιοδότηση).

Επίσης οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους καροτσάκι λόγω του βάρους των προϊόντων.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ