Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020
x

ΔΕΝΔΙΑΣ: ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΥΡΙΖΑ

Ο υπουργός Εξωτερικών καλεί την αξιωματική αντιπολίτευση να γνωστοποιήσει ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη για την «ανεκδιήγητη» ανακοίνωσή της.

Τη δική του απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με το ερώτημα που απηύθυνε για την κατάσταση στον Έβρο έδωσε ο Νίκος Δένδιας χαρακτηρίζοντας το ως «συκοφαντικό» και «προσβλητικό» προς τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργού Εξωτερικών:

«Ζητάμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να μας ανακοινώσει ποιος αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη αυτής της ανεκδιήγητης ανακοίνωσης.

Η υποβολή ερωτήματος αν «αποχώρησαν ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις από ελληνικό έδαφος τη στιγμή που σε αυτό προσήλθαν δυνάμεις της Τουρκικής στρατοχωροφυλακής», αποτελεί συκοφαντία και προσβολή προς τους ένστολους Έλληνες και τις Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας μας. Είναι βεβαίως αυτονόητο, ότι ουδέποτε υποστήριξε κάτι τέτοιο ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, όπως ψευδώς και με απίστευτο θράσος διατυπώνει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Επικίνδυνη είναι στην πραγματικότητα η ανευθυνότητα του ΣΥΡΙΖΑ, που επιμένει να επικαλείται fake news. Ας μην παριστάνουν τους φύλακες του Έβρου αυτοί που κατά πλειοψηφία στο κόμμα τους δε διαπιστώνουν εργαλειοποίηση των μεταναστευτικών ροών από τη γειτονική χώρα, ενώ ακόμη και στη σημερινή τους ανακοίνωση διαπιστώνουν ότι «στην άλλη πλευρά των συνόρων υπάρχουν μετανάστες» και όχι η Τουρκία!».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ