Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΔΕΝΔΙΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟ BREXIT

Ο υπουργός Εξωτερικών διαβεβαίωσε τους Έλληνες που ζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο πως η κυβέρνηση θα συμβάλλει στη διασφάλιση της καθημερινότητάς τους.

Το Brexit είναι μια ιστορική στιγμή που σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής, αλλά και την απαρχή μιας νέας, και η Ελλάδα είναι προετοιμασμένη και έτοιμη να συμβάλλει στη θεμελίωση μίας ισχυρής μελλοντικής σχέσης, τονίζει ο Νίκος Δένδιας σε σημερινό του μήνυμά στο Twitter, λίγες ώρες μετά την αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Παράλληλα, ο υπουργός Εξωτερικών διαβεβαιώνει τους Έλληνες που ζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και τους υπηκόους του που διαμένουν στην Ελλάδα, «ότι θα προωθήσουμε όλες εκείνες τις απαιτούμενες ρυθμίσεις που θα διασφαλίσουν την καθημερινότητα και την προοπτική τους».

Σύμφωνα με τον κ. Δένδια «εδώ και λίγες ώρες, το Ηνωμένο Βασίλειο δεν είναι πια μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αλλά για εμάς θα είναι πάντα μια χώρα εταίρος και σύμμαχος, με την οποία μας συνδέουν δεσμοί συμπόρευσης και κοινοί αγώνες για την παγκόσμια ελευθερία».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ