Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022
x

ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΕΒΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η διανομή τροφίμων θα πραγματοποιηθεί στις 21, 22 και 23 Οκτωβρίου 2020, από ώρα 8:30 έως 14:00. Δείτε αναλυτικές για ποιες δημοτικές ενότητες.

Διανομή νωπών προϊόντων-ειδών ψυγείου ( πατάτες, κρέας βόειο, κρέας χοιρινό, κοτόπουλο, τυρί φέτα, κασέρι) καθώς και ειδών προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας (σαμπουάν,  υγρό γενικού καθαρισμού, σκόνη πλυντηρίου, υγρό πιάτων, χλωρίνη) έχει προγραμματίσει ο δήμος Θεσσαλονίκης, ως επικεφαλής εταίρος – συντονιστής της Σύμπραξης ΠΕ Θεσσαλονίκης Ανατολικό Τμήμα, στο πλαίσιο της συνέχισης υλοποίησης του χρηματοδοτούμενου προγράμματος «Επισιτιστικής και  Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)»

Η διανομή τροφίμων θα πραγματοποιηθεί στις 21, 22 και 23 Οκτωβρίου 2020, από ώρα 8:30 έως 14:00 και συγκεκριμένα:

21/10/2020: Διανομή στους δικαιούχους της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας και της Δημοτικής Ενότητας Τριανδρίας.
22/10/2020: Διανομή  στους δικαιούχους της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας και της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας.
23/10/2020: Διανομή στους δικαιούχους της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας και της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο περίπτερο 2 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και  η  ταυτοποίηση των στοιχείων των  περίπου 6.100  δικαιούχων θα γίνει ανά Δημοτική Κοινότητα,  με τη χρήση tablet.

Υπενθυμίζεται ότι η προηγούμενη διανομή τροφίμων σε δικαιούχους ΤΕΒΑ του δήμου Θεσσαλονίκης είχε γίνει στις 29-30 Σεπτεμβρίου.

Οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν ατομικά με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο για το σημείο, την ημερομηνία και την ώρα διανομής έγκαιρα (τουλάχιστον 2 μέρες νωρίτερα).

Η ειδοποίηση είναι προσωπική και ισχύει μόνο για τη συγκεκριμένη ημέρα, ώρα και σημείο διανομής.

Οι δικαιούχοι που θα ειδοποιηθούν θα πρέπει να προσκομίσουν:

    την εγκριτική απόφαση του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης(ΚΕΑ)
    τον Α.Μ.Κ.Α.
    την αστυνομική ταυτότητα (ή εξουσιοδότηση).

Επίσης οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους καροτσάκι λόγω του βάρους των προϊόντων.

Δικαιούχοι της διανομής είναι όσοι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης(ΚΕΑ) έως τις 31/08/2020 έχουν κάνει τροποποίηση της αίτησης τους ώστε να είναι δικαιούμενοι του προγράμματος «Επισιτιστικής και  Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής  Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ