Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020
x

Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ:ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Η συνάντηση έγινε έπειτα από αίτημα της Επιτροπής Αγοράς και Ανάπτυξης του ΕΕΘ ώστε να ρυθμιστούν ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον δήμο.

Την ικανοποίηση τους για τη συνάντηση που είχαν σήμερα με τον αντιδήμαρχο Οικονομικών του δήμου Θεσσαλονίκης Μιχάλη Κούπκα εξέφρασαν τα μέλη του ΔΣ του ΕΕΘ. Στη διάρκεια της συνάντησης ο αντιδήμαρχος τα διαβεβαίωσε ότι η διοίκηση του Δήμου θα προχωρά σε διαβούλευση πριν προχωρήσει στην εφαρμογή της κανονιστικής πράξης για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αλλά και κάθε άλλη απόφαση που αφορά την αγορά και τους επαγγελματίες.
 
Η θέση αυτή ικανοποίησε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης επειδή πολλές φορές στο παρελθόν είχε διαπιστωθεί πως ο δήμος Θεσσαλονίκης προχωρούσε σε αποφάσεις χωρίς να συζητά νωρίτερα με τους εκπροσώπους των εμπλεκομένων φορέων.

Η συνάντηση έγινε έπειτα από αίτημα της Επιτροπής Αγοράς και Ανάπτυξης του ΕΕΘ, προκειμένου να ανταλλαγούν απόψεις για τα θέματα των επαγγελματιών στα οποία έχει ρόλο και αρμοδιότητες ο Δήμος Θεσσαλονίκης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο οικονομικός επόπτης του Ε.Ε.Θ Κωνσταντίνος Ιακώβου, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αγοράς και Ανάπτυξης του Ε.Ε.Θ Άγγελος Πασαλίδης και τα μέλη της Επιτροπής Ελευθέριος Γεωργιάδης και Αλέξανδρος Πάνου.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ