Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021
x

Δ. ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΑΘΕΙΣ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

Οι κοινωνικές δομές του δήμου Παύλου Μελά καλούν τους πολίτες να βοηθήσουν στη συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας και άλλων ειδών.

Πρωτοβουλία στήριξης και ενίσχυσης των κατοίκων της Σάμου που δοκιμάστηκαν από το σεισμό ανέλαβε η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Παύλου Μελά Χαρά Αμανατίδου, με στόχο την κάλυψη βασικών αναγκών τους σε είδη πρώτης ανάγκης.

Έτσι λοιπόν, οι κοινωνικές δομές του δήμου Παύλου Μελά Κέντρο Κοινότητας, Κοινωνικό Παντοπωλείο-Συσσίτιο και Κοινωνικό Φαρμακείο, με αίσθημα ευθύνης, καλούν τους πολίτες να βοηθήσουν στη συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας, (γάλα, ζυμαρικά, όσπρια, πάστα ντομάτας, λάδι, αλεύρι, ζάχαρη, κ.α.), ειδών καθαριότητας -υγιεινής  και φαρμάκων.

Οι προσφορές των πολιτών θα συλλέγονται από την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020 έως την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020 στα παρακάτω σημεία:
- Κέντρο Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης», ισόγειο, Λαγκαδά 221, Σταυρούπολη
- Κοινωνικό Παντοπωλείο, 28ης Οκτωβρίου 152 & Γιάννη Ρίτσου, Σταυρούπολη

Η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών και οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου Παύλου Μελά στέκονται αρωγοί στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν συνάνθρωποί μας, πάντοτε όμως με την στήριξη των πολιτών του δήμου που σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες και για τους ίδιους, αναδεικνύουν την αξία της αλληλεγγύης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ