Δευτέρα 19 Απριλίου 2021
x

Δ. ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ: WEBINARS ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΜΕΛΙΣΣΕΣ- ΦΥΤΑ- ΑΝΘΡΩΠΟΣ- ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ»

Τα σεμινάρια που απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς θα είναι ελεύθερα αλλά με σειρά προτεραιότητας δεδομένης της περιορισμένης χωρητικότητας.

Το πρόγραμμα BeePathNet του δήμου Νέας Προποντίδας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής- Τμήμα Μελισσοκομίας του ΕΛΓΟ ΄ΔΗΜΗΤΡΑ' και το Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης και Φυτογενετικών Πόρων του ΕΛΓΟ 'ΔΗΜΗΤΡΑ', ανακοινώνει τη διοργάνωση 3 διαδικτυακών σεμιναρίων με γενικό τίτλο "Μέλισσες- φυτά- άνθρωπος- περιβάλλον".

Τα σεμινάρια απευθύνονται κυρίως στους εκπαιδευτικούς του δήμου Νέας Προποντίδας και του δήμου Θέρμης, στους εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν στο Δίκτυο των Σχολείων του ΚΠΕ Αρναίας, αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Πρόγραμμα σεμιναρίων:

-Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020
18:00
1. Μέλισσα, κοινωνία και συμπεριφορά
2. Κανόνες ασφάλειας σε επισκέψιμο μελισσοκομείο και γύρω από τις μέλισσες
-Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021
18:00
3. Προστασία και αξιοποίηση της ελληνικής χλωρίδας: ο ρόλος των ελληνικών αυτοφυών στη ζωή μας
4. Διατήρηση και αξιοποίηση της Ελληνικής χλωρίδας: ο ρόλος των Βοτανικών κήπων και πάρκων εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης

-Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021
18:00
5. Τρόποι αναπαραγωγής αυτοφυών ειδών με έμφαση στα αρωματικά-φαρμακευτικά-ανθοκομικά είδη
6. Επικονίαση και προσφορά των μελισσών στην επάρκεια τροφής

Τα σεμινάρια θα είναι ελεύθερα αλλά με σειρά προτεραιότητας δεδομένης της περιορισμένης χωρητικότητας. Για σειρά προτεραιότητας, σε κάθε σεμινάριο χωριστά, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν εγγραφή στη διαδικτυακή φόρμα. Οι πρώτοι 100 εγγεγραμμένοι θα ειδοποιηθούν ηλεκτρονικά για τον τρόπο σύνδεσής τους στην πλατφόρμα ΖΟΟΜ.

Πληροφορίες: 2373350248
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ