Σάββατο 13 Αυγούστου 2022
x

Δ. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: ΣΤΟΝ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Η ΤΕΛΕΤΗ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

Στις 11.30 το πρωί θα γίνει η τελετή κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού στον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης - Και στη Σκάλα Αρετσούς θα γίνει η ρίψη του Σταυρού

Με τη Δοξολογία στον Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στις 10:30π.μ, όπου θα χοροστατήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Βρυούλων, κ.κ Παντελεήμων, θα ξεκινήσει ο εορτασμός των Θεοφανείων στην Καλαμαριά.

Τη Δοξολογία θα παρακολουθήσει ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, η Γενική Γραμματέας του δήμου, Ελένη Φύκα, οι Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Η ημέρα της γιορτής του αγιασμού των υδάτων θα συνεχιστεί με την τελετή κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού στον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης στις 11:30π.μ, τηρώντας τα μέτρα προστασίας για την covid 19.

Επίσης στις 11:30 θα γίνει ο Αγιασμός των Υδάτων, από τον Ι.Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, πλησίον του Ναυτικού Ομίλου, ενώ την ίδια ώρα στη Σκάλα Αρετσούς θα γίνει η ρίψη του Σταυρού από τον Ι.Ν Αγίου Ιωάννου Προδρόμου.

Στις 12:00 θα γίνει ο Αγιασμός των Υδάτων από τον Ι.Ν Παμμεγίστων Ταξιαρχών έμπροσθεν του Remezzo, από τον Ι. Ν Αγίου Νικολάου στην Πλαζ Αρετσούς, από τον Ι.Ν Αγίας Παρασκευής Νέας Κρήνης, έμπροσθεν του Ιερού Παρεκκλησίου Αγίου Γεωργίου του εν Κρήνη και από τον Ι.Ν Αγίου Παύλου Ν. Κρήνης, πλησίον του Ιππικού Ομίλου.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ