Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020
x

COVID:ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ Γ' ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΧΕΠΑ

Το μήνυμα που στέλνουν γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό της Γ' Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική του ΑΧΕΠΑ, όπου νοσηλεύονται ασθενείς με Covid

Το δικό του μήνυμα στέλνει το προσωπικό της Γ' Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική του ΑΧΕΠΑ, όπου νοσηλεύονται ασθενείς με κορωνοϊό.

Όπως αναφέρουν με ανάρτησή τους στο Facebook, οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό παραμένουν στις θέσεις τους, στη πρώτη γραμμή με αυταπάρνηση παρά τους κινδύνους για τους ίδιους και τις οικογένειες τους.

Σε κείμενο τους κάνουν λόγο για μια διαφορετική ημέρα, μια ημέρα ελπίδας.

Το μήνυμά τους, όπως αναρτήθηκε στο facebook:

Μια διαφορετική ημέρα. Ημέρα ελπίδας.

H Γ' Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική σήμερα, γεμάτη μόνο από ασθενείς με λοίμωξη από Covid-19 αλλά και από ανθρώπους χαμογελαστούς και αφοσιωμένους στην δουλειά τους, έτοιμους για όλα, με οργάνωση, γνώση, σωστή προετοιμασία και αγάπη για την προσφορά τους προς τους πάσχοντες.

Ο Διευθυντής και Καθηγητής της κλινικής κ. Ισαάκ Κεσίσογλου και όλα τα μέλη του προσωπικού της κλινικής δίνουμε τα θερμότερα συγχαρητήρια στις εξαιρετικές νοσηλεύτριες και νοσηλευτές μας που σηκώνουν το βάρος της προσπάθειας για την αντιμετώπιση της καταιγίδας που μας χτύπησε.

Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό παραμένουν στις θέσεις τους, στη πρώτη γραμμή με αυταπάρνηση παρά τους κινδύνους για τους ίδιους και τις οικογένειες τους για να αγωνιστούν για να αντιμετωπίσουν συντεταγμένα και με ανιδιοτέλεια τις έκτακτες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί πράττοντας το χρέος τους προς τον συνάνθρωπο.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ