Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020
x

ΧΡΥΣΟΧΟΐΔΗΣ:ΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΟΡΙΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ-Η ΕΛΑΣ ΔΟΥΛΕΨΕ ΜΕΘΟΔΙΚΑ

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανέφερε πως «οι εμπρηστές της Μόριας κρατούνται», ενώ διαβεβαίωσε πως στη Λέσβο θα επικρατήσει η λογική.

Για μεθοδική δουλειά της αστυνομίας, η οποία «έβαλε τέλος σε σενάρια και αβάσιμες υποθέσεις» κάνει λόγο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε δήλωσή του για τις συλλήψεις αναφορικά με τη φωτιά στο ΚΥΤ της Μόριας.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «οι εμπρηστές της Μόριας κρατούνται. Είναι πέντε νεαρά άτομα, αλλοδαποί. Αναζητείται άλλος ένας. Η αστυνομία δούλεψε μεθοδικά, έβαλε τέλος σε σενάρια και αβάσιμες υποθέσεις. Οι κάθε λογής ακραίοι διαψεύσθηκαν και πάλι. Το κράτος ανασυντάσσεται. Αποδεικνύει κάθε μέρα ότι είναι εδώ με αυστηρότητα, ευαισθησία, νομιμότητα και ανθρωπισμό».

Δείτε ακόμη: Φωτιά στη Μόρια: Σε Θεσσαλονίκη-Κατερίνη συνελήφθησαν οι δύο ανήλικοι

Παράλληλα, επισημαίνει πως η Λέσβος θέλει σοβαρότητα και στιβαρή διοίκηση ενώ διαβεβαιώνει πως θα επικρατήσουν η λογική η ασφάλεια, η υγεία και η κανονική ζωή.

Αναλυτικά η δήλωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη:

«Οι εμπρηστές της Μόριας κρατούνται. Είναι πέντε νεαρά άτομα, αλλοδαποί. Αναζητείται άλλος ένας. Η αστυνομία δούλεψε μεθοδικά, έβαλε τέλος σε σενάρια και αβάσιμες υποθέσεις. Οι κάθε λογής ακραίοι διαψεύσθηκαν και πάλι. Το κράτος ανασυντάσσεται. Αποδεικνύει κάθε μέρα ότι είναι εδώ με αυστηρότητα, ευαισθησία, νομιμότητα και ανθρωπισμό. Οι μετανάστες, όπως και οι κάτοικοι, έχουν συμφέρον να αποδεχθούν τις προτάσεις μας και την πραγματικότητα της νέας δομής. Ενα είναι βέβαιο: Η Λέσβος δεν αντέχει άλλα συνθήματα, θέλει σοβαρότητα και στιβαρή διοίκηση. Σας διαβεβαιώ πως η λογική και η νομιμότητα, η ασφάλεια, η υγεία και η κανονική ζωή θα επικρατήσουν».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ