Κυριακή 9 Αυγούστου 2020
x

ΧΗΤΑΣ ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ: ΝΔ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ

Ψήφισαν ΝΔ για να αλλάξει τα αίσχη του ΣΥΡΙΖΑ και τους βγήκε και πάλι ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμμισε ο βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης», Κώστας Χήτας.

Σε λιγότερο από 24 ώρες επιβεβαιώθηκαν, όπως λέει, οι ανησυχίες του βουλευτή της «Ελληνικής Λύσης», Κώστα Χήτα, αναφορικά με την ύλη των Θρησκευτικών που διδάσκεται στα Ελληνικά σχολεία.

«Δυστυχώς ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είναι το ίδιο. Φώναζε τάχα η κυρία Κεραμέως, όταν ήταν τομεάρχης Παιδείας, για την ύλη των Θρησκευτικών! Σήμερα, σαν να μην τρέχει τίποτα, υιοθετεί τα βιβλία των Φίλη και Γαβρόγλου και τα στέλνει στα σχολεία μας» επισημαίνει σε δήλωσή του ο Κώστας Χήτας.

«Οι πολίτες για ακόμα μια φορά παραπλανήθηκαν... Ψήφισαν ΝΔ για να αλλάξει τα αίσχη του ΣΥΡΙΖΑ και τους βγήκε και πάλι ΣΥΡΙΖΑ! Το παραδέχεται άλλωστε και η ίδια η ΝΔ! Για αυτούς το κράτος έχει συνέχεια... Και στις Πρέσπες, και στους λαθροεισβολείς και στην Παιδεία και τα Θρησκευτικά. Δεν υπάρχει η παραμικρή διαφορά. Το φωνάζουμε πολύ καιρό τώρα!
Η «Ελληνική Λύση» είναι η μόνη καθαρή πατριωτική φωνή στο Ελληνικό Κοινοβούλιο» καταλήγει ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης.  

Το ιστορικό:

Ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης,  κατέθεσε χτες (3.9.19) ερώτηση σχετικά με τις προθέσεις της κας Νίκης Κεραμέως, για το αν θα διατηρηθούν τα βιβλία Φίλη και Γαβρόγλου, τα όποια κρίθηκαν, 2 φορές αντισυνταγματικά από το Σ.τ.Ε. Με εγκύκλιο που αποστέλλεται σήμερα (4.9.19) σε όλες τις σχολικές μονάδες, διατηρούνται τα όσα ίσχυαν το 2017! Ουσιαστικά η κυρία Κεραμέως εφαρμόζει  τα όσα εγγράφως αυτή και πολλοί συνάδελφοί της στη ΝΔ, μέμφονταν ως αξιωματική αντιπολίτευση για το μάθημα των Θρησκευτικών.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ