Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021
x

ΧΑΤΖΟΓΛΟΥ: ΜΕ MΥΤΙΛΗΝΑΙΟ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ CHAMPIONS LEAGUE!

Ο διοικητικός σύμβουλος του «κυανόλευκου» ποδοσφαιρικού τμήματος υπογράμμισε πως πρέπει να αποδειχθεί στην πράξη ότι είναι μεγάλος ο «Γηραιός»

Για τις δυσκολίες που έχει το εγχείρημα του Ηρακλή μίλησε στον ρ/σ «Fair Play», o Σάκης Χατζόγλου υπογραμμίζοντας πως όλοι πρέπει να αποδείξουν στην πράξη ότι ο «Γηραιός» είναι «μεγάλος».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο διοικητικός σύμβουλος του «κυανόλευκου» ποδοσφαιρικού τμήματος:

Για τα προβλήματα της ομάδας: «Είναι σίγουρα πρόβλημα το οικονομικό κι όπου έχουμε απευθυνθεί έχουμε βρει… τοίχο. Ακόμα και μέσα από την οικογένεια του Ηρακλή. Άλλοι έχουν υποσχεθεί και ακόμα δεν έχουμε υλοποιήσει κι άλλοι είπαν ότι δεν θέλουν να ασχοληθούν. Το παρελθόν είναι το μεγαλύτερο πρόβλημά μας. Πολλοί έχουν κρυώσει από το παρελθόν.

Βέβαια, ο Ηρακλής έχει παρόν και έχει και μέλλον. Πολλές φορές έχουμε τη συνήθεια να πουλάμε θεωρία στους αντιπάλους μας, αλλά στην πράξη αυτοί αποδεικνύονται πιο μάγκες από εμάς».

Για την ανάγκη στήριξης από τον κόσμο: «Δεν γίνεται ο συμπολίτης να έχει στην προπόνηση 15.000 κόσμο κι εμείς να έχουμε πουλήσει 50 διαρκείας. Πρέπει να δείξουμε στην πράξη ότι είναι μεγάλος ο Ηρακλής. Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει. Πρόκειται για θέμα επιβίωσης. Αν το κάνουμε στην αρχή, μετά θα γίνει συνήθεια και στη συνέχεια θα έρθει και ο επενδυτής.

Ένας άνθρωπος είναι το… όραμά μου, ο Ευάγγελος Μυτιληναίος. Με αυτόν στο τιμόνι, η ομάδα θα έπαιζε στο Champions League. Τα μεγαλύτερα ονόματα στην Ελλάδα, τόσο επιχειρηματίες όσο και καλλιτέχνες, είναι Ηρακλειδείς. Θα έπρεπε να τους φέρουμε κοντά μας».

Για τη θεματολογία του χθεσινού ΔΣ: «Η συζήτηση είχε να κάνει μόνο με τα οικονομικά και το πώς θα βρεθούν τα χρήματα μέχρι τη Δευτέρα-Τρίτη. Θα χρειαστούμε γύρω στις 50.000 ευρώ. Αυτή τη στιγμή έχει κλείσει η προετοιμασία και όλα τα υπόλοιπα θέματα. Έχουν δοθεί οι προκαταβολές για τα πάντα, είναι οργανωμένο το σωματείο. Αυτό που μετράει είναι το μέλλον, να στηρίξει ο κόσμος».

Για τον Παύλο Μυροφορίδη: «Έπεσε και στο τραπέζι το όνομα του Παύλου Μυροφορίδη. Έχω πει ότι πρέπει να μπαίνουν κομματάκια στο παζλ και ο καθένας να μπορεί να βοηθήσει. Αλλά πώς θα λειτουργήσει ο… εκάστοτε Μυροφορίδης χωρίς να υπάρχει μπάτζετ; Δεν είμαστε πλέον στη Γ’ Εθνική, είμαστε στη Β’ Εθνική».

Για πιθανές μετεγγραφές από την ομάδα: «Οι μετεγγραφές πρέπει να προχωρήσουνε, όμως χρειάζονται χρήματα. Υπάρχουν παίκτες που είναι stand-by. Είμαι σίγουρος ότι τα διαρκείας θα φτάσουν τα 1.000. Όμως, το ζήτημα είναι ότι τα χρήματα τα χρειαζόμαστε τώρα. Αν η μεγάλη προσέλευση γίνει τον Αύγουστο, θα έχουμε βγει εκτός του προγραμματισμού μας».

Ο κ. Χατζόγλου κατέληξε ως εξής: «Ο Λάκης Παπαϊωάννου έχει κάποια άτομα με τα οποία συζητάει, αλλά ακόμα δεν έχει βγει αποτέλεσμα. Αυτό που θέλω να πω στον κόσμο, αλλά και σε εμάς τους ίδιους, είναι ότι ό,τι είναι να γίνει, πρέπει να γίνει τώρα. Σήμερα θα συναντηθώ με κάποιους ανθρώπους, οι οποίοι θα μπορέσουν να συνεισφέρουν με κάποιο ποσό. Εγώ θέλω τον Ηρακλή μεγαλύτερο από τους συμπολίτες μας, πρώτο στην Ελλάδα. Για αυτό θα προσπαθήσω. Θέλουμε το μοντέλο της Ισπανίας, της πολυμετοχικότητας. Ο κόσμος να έρχεται να ψηφίζει και να είναι ο ρυθμιστής».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ