Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021
x

ΧΑΡΙΣΤΕΑΣ: ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ... ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ!

«Δεν πέφτουμε στις δυσκολίες, δεν χαλαρώνουμε στις επιτυχίες. Παλεύουμε πάντα για το καλύτερο», τόνισε ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης.

Τους στόχους του Άρη για τη φετινή σεζόν που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος αλλά και την παρουσία του συλλόγου σε όμιλο των κυπέλλων Ευρώπης ξεκαθάρισε διαδικτυακά ο Άγγελος Χαριστέας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αθλητικός διευθυντής της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ υπογράμμισε ότι η ομάδα θα πρέπει να σηκώσει το τρόπαιο «στο σπίτι της» χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει αν εννοεί ότι ο Άρης θα διεκδικήσει τη διεξαγωγή του τελικού στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ή αν οι οπαδοί του θα επαναλάβουν τη μνημειώδη εκστρατεία του 2010 κάνοντας το ΟΑΚΑ ξανά σπίτι τους.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο Instagram ο κ. Χαριστέας:

«Ο Άρης βρίσκεται σε τροχιά Ευρώπης. Η ομάδα μας σήμερα στο χορτάρι έδειξε πάθος. Η εξέδρα έδωσε ψυχή και η νίκη ήρθε. Και οι νίκες θα συνεχίσουν να έρχονται με πολλή δουλειά και με τη δύναμη του κόσμου. Όλοι εμείς η οικογένεια του Άρη, οι παίκτες, η διοίκηση, οι οπαδοί ενωμένοι σαν μια γροθιά γράφουμε την ιστορία της ομάδας μας. Βήμα προς βήμα, ματς προς ματς. Δεν σταματάμε τον αγώνα ούτε λεπτό.

Δεν πέφτουμε στις δυσκολίες, δεν χαλαρώνουμε στις επιτυχίες. Παλεύουμε πάντα για το καλύτερο. Είμαστε στα μισά. Και ο δρόμος είναι μακρύς. Στο τέλος του όμως βλέπουμε όλοι το ίδιο: να σηκώσουμε το κύπελλο στο σπίτι μας τον Μάιο και τον Οκτώβρη τα παιδιά μας να κουνούν το ευρωπαϊκό σεντόνι. Αυτός είναι ο στόχος, γι’ αυτό παλεύουμε, αυτόν ενωμένοι θα πετύχουμε».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ