Σάββατο 6 Ιουνίου 2020
x

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ 40 ΛΕΠΤΑ

Ο Νεαπολίτης κόουτς του ΠΑΟΚ τόνισε πως ο «Δικέφαλος» μπορεί να αλλάξει την ψυχολογία του κερδίζοντας αύριο τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο.

Το σύνθημα ώστε ο ΠΑΟΚ να φτάσει στο πρώτο του διπλό στο πρωτάθλημα κερδίζοντας αύριο τον Ηρακλή στο ντέρμπι του Ιβανωφείου έδωσε ο Κώστας Χαραλαμπίδης.

«Έχουμε μία σειρά αγώνων μπροστά μας και ξεκινώντας από το παιχνίδι με τον Ηρακλή, μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση και την ψυχολογία της ομάδας. Έχουμε τη δυνατότητα να το κάνουμε, να πάμε στο Ιβανώφειο και να πάρουμε τη νίκη, την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, ένα αποτέλεσμα που θα μας βοηθήσει πολύ στην προσπάθειά μας», τονίζει ο Νεαπολίτης κόουτς του «Δικεφάλου» και επισημαίνει: «Είναι ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών και απαιτήσεων. Για αυτό και πρέπει να έχουμε συγκέντρωση και μαχητικότητα για 40 λεπτά. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε μία δύσκολη έδρα, να παίξουμε το μπάσκετ που μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη.

Περιμένουμε να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι ο Νόουλς κι αν θα μπορέσει να μας βοηθήσει, αλλά και την πρώτη παρουσία του Σόρτερ. Θα μας δώσει λύσεις και αριθμητικά, αλλά και περισσότερη ποιότητα στην περιφέρεια. Περιμένουμε να βγάλει σύντομα στο γήπεδο και τις ηγετικές του ικανότητες, αλλά και εκείνα τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά για τα οποία τον επιλέξαμε».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ