Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020
x

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ

«Με τη βοήθεια του κόσμου μας, θα πρέπει να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να παίξουμε το παιχνίδι μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κόουτς του ΠΑΟΚ.

Στην μεγάλη σημασία του αυριανού αγώνα για τον ΠΑΟΚ απέναντι στον Ιωνικό Νικαίας και στην απουσία του Σταύρου Σχίζα αναφέρθηκε ο Κώστας Χαραλαμπίδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νεαπολίτης κόουτς του «Δικεφάλου»:

«Πρόκειται για ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, όπως άλλωστε και όλα όσα απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Εμείς θα πρέπει να μπούμε δυναμικά από το πρώτο λεπτό, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να έχουμε ενέργεια.

Με τη βοήθεια του κόσμου μας, θα πρέπει να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να παίξουμε το παιχνίδι μας. Είναι ξεκάθαρο ότι για εμάς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη.

Η απουσία του Σταύρου είναι πολύ σημαντική για εμάς, αλλά αυτό που προέχει είναι η υγεία του αθλητή. Χαιρόμαστε που είναι καλά και ευχόμαστε να είναι το συντομότερο δυνατόν κοντά μας. Όλα τα παιδιά γνωρίζουν ότι θα πρέπει να παίξουν αύριο και για τον Σταύρο και έχουν έναν λόγο παραπάνω για παίξουν για τη νίκη».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ