Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ:ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΧΑΡΑΔΡΑ ΜΕ ΤΟ ΙΧ ΤΗΣ

Ο σύζυγός της ειδοποίησε τις αρχές ότι πήρε το αυτοκίνητό της από τη Θεσσαλονίκη και εξαφανίστηκε. Οι έρευνες επεκτάθηκαν και στη Χαλκιδική.

Μεγάλη επιχείριση διάσωσης μιας 32χρονης που εξαφανίστηκε από τη Θεσσαλονίκη ολοκληρώθηκε πριν από λίγο με επιτυχία στη Χαλκιδική.

Ο σύζυγός της ειδοποίησε τις αρχές ότι πήρε το αυτοκίνητό της και εξαφανίστηκε. Οι έρευνες επεκτάθηκαν και στη Χαλκιδική, καθώς η κοπέλα ερχόταν συχνά στη Φούρκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του halkidikinews.gr, λίγο  μετά τις 5 το απόγευμα εντοπίστηκε το αυτοκίνητό της στο δρόμο από Σίβηρη για Φούρκα από εθελοντές του ΟΦΚΑΘ.

Τα μέλη της ομάδας του ΟΦΚΑΘ ερεύνησαν την περιοχή και άκουσαν την κοπέλα να φωνάζει βοήθεια μέσα από τη χαράδρα, κάτω από το δρόμο.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ζητήθηκε και  η συνδρομή της ΕΟΔ Χαλκιδικής, ενώ για πολύ ώρα έγιναν αγωνιώδεις προσπάθειες για την διάσωση και ανάσυρσή της.

Οι καιρικές συνθήκες είναι δυσμενείς στην περιοχή, ωστόσο οι διασώστες κατάφεραν να βγάλουν την κοπέλα, η οποία μεταφέρθηκε, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες με υποθερμία και σπασμένο πόδι στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ