Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021
x

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΔΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ

Με αφετηρία την Κασσάνδρεια, δήμος και Αντιπεριφέρεια, θα προχωρήσουν σε ολοκληρωμένη παρέμβαση με αποξήλωση του ασφαλτοτάπητα και κατασκευή νέου.

Ξεκίνησε από σήμερα, Κυριακή, το έργο συντήρησης του οδικού κυκλώματος της Κασσάνδρας με αφετηρία την Κασσάνδρεια, όπου γίνεται ολοκληρωμένη τεχνική παρέμβαση με αποξήλωση του ασφαλτοτάπητα και κατασκευή νέου.

Αντίστοιχες παρεμβάσεις είναι προγραμματισμένο να γίνουν σε όλο το περιφερειακό οδικό κύκλωμα της Κασσάνδρας, όπου εντοπίζονται προβλήματα, με σκοπό την οριστική επίλυση τους, σε συνεργασία του Δήμου Κασσάνδρας και της Αντιπεριφέρειας Χαλκιδικής.

Η δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά δήλωσε: «Λύνουμε τα οδικά προβλήματα της Κασσάνδρας στοχεύοντας στην απόλυτη οδική ασφάλεια. Προσφέρουμε στους συνδημότες και στους επισκέπτες μας καλύτερη ποιότητα ζωής. Το μεγάλο ενδιαφέρον και τη φροντίδα που δείχνει ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Γιώργος για κάθε έργο της Κασσάνδρας για το οποίο ζητώ τη συνδρομή του,  τα αναγνωρίζω δημόσια, μαζί με ένα μεγάλο "ευχαριστώ". Εργαζόμαστε καθημερινά».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ