Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020
x

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΗΣ 69ΧΡΟΝΗΣ

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε από επαγγελματία ψαρά και ανασύρθηκε με τη συνδρομή πνευστού σκάφους της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.

Ανακοίνωση σχετικά με την ανεύρεση του πτώματος της 69χρονης γυναίκας η οποία αγνοούνταν από την Παρασκευή και η οποία βρέθηκε σήμερα στη θαλάσσια περιοχή της Νέας Φώκαιας, εξέδωσε το Λιμενικό Σώμα.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, το πτώμα της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε από επαγγελματία ψαρά και ανασύρθηκε με τη συνδρομή πνευστού σκάφους της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λιμενικού:

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Νέων Μουδανιών από επαγγελματία αλιέα για τον εντοπισμό σορού γυναίκας στη θαλάσσια περιοχή αλιευτικού καταφυγίου Νέας Φώκαιας δήμου Κασσάνδρας Χαλκιδικής.

Στην περιοχή έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, ενώ με τη συνδρομή πνευστού σκάφους της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, η σορός περισυνελέγη και μεταφέρθηκε στην προβλήτα του αλιευτικού καταφυγίου.

Πρόκειται για 69χρονη ημεδαπή, η οποία είχε δηλωθεί ως αγνοούμενη στο Α.Τ. Πολύγυρου και για την οποία διεξάγονταν έρευνες από την 07-02-20.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ