Κυριακή 29 Μαΐου 2022
x

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΕΝΟΨΕΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΣΤΟ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟ (ΦΩΤΟ)

Το κυκλοφοριακό πρόβλημα στο Πολύχρονο την περίοδο του καλοκαιριού ήταν ιδιαίτερα έντονο αφού δεν υπήρχαν θέσεις στάθμευσης για τα ΙΧ.

Μεγάλο πρόβλημα φαίνεται πως έχει αρχίσει να γίνεται η στάθμευση τους θερινούς μήνες στους οικισμούς του δήμου Κασσάνδρας Χαλκιδικής, λόγω της μεγάλης τουριστικής κίνησης.

Για αυτό το λόγο ο δήμος Κασσάνδρας αποφάσισε να προχωρήσει στη δημιουργία δύο χώρων στάθμευσης οχημάτων στο Πολύχρονο συνολικής χωρητικότητας 160 θέσεων.

Σύμφωνα με τον δήμο Κασσάνδρας, ενόψει καλοκαιριού η ανάγκη να βρεθεί λύση στο χρόνιο κυκλοφοριακό πρόβλημα και στο πρόβλημα στάθμευσης στο Πολύχρονο, ήταν κάτι παραπάνω από έντονη καθώς κάτοικοι αλλά και επισκέπτες βιώνουν εδώ και χρόνια απίστευτη ταλαιπωρία.

Ήδη συνεργεία του Δήμου Κασσάνδρας, άρχισαν τις εργασίες διαμόρφωσης των δύο αυτών χώρων στάθμευσης προκειμένου να είναι πανέτοιμοι για το καλοκαίρι.

Η δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά, που έχει δείξει από την αρχή της θητείας της απόλυτη πρόθεση επίλυσης χρόνιων προβλημάτων δήλωσε ότι τα δύο αυτά parking θα δώσουν κυκλοφοριακή ανάσα στο Πολύχρονο και θα βοηθήσουν στην αναβάθμιση της τουριστικής υπηρεσίας που παρέχει η περιοχή.

Την ίδια στιγμή, η Δημοτική Διοίκηση προγραμματίζει τόσο επιπλέον για το Πολύχρονο όσο και για τα υπόλοιπα δημοτικά διαμερίσματα την εξεύρεση και διαμόρφωση χώρων στάθμευσης αυτοκινήτων.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ