Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022
x

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΚΛΟΠΗ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΡΗΜΑΖΑΝ ΙΧ ΣΤΙΣ ΚΑΒΟΥΡΟΤΡΥΠΕΣ

Παραβίασαν σταθμευμένο όχημα ημεδαπού και αφαίρεσαν μία τσάντα με φορητό υπολογιστή και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές, συνολικής αξίας 660 ευρώ

Ακόμη μία κλοπή σε βάρος λουόμενων στην παραλία Καβουρότρυπες, στη Χαλκδική, εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου. Δράστες, μία σπείρα τριών Βούλγαρων που που ξάφριζε ό,τι έβρισκε από οχήματα σε παραλίες της Χαλκιδικής.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το πρωί προς το απόγευμα της 7ης Ιουνίου 2022 παραβίασαν σταθμευμένο όχημα ημεδαπού και αφαίρεσαν μία τσάντα με φορητό υπολογιστή και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές, συνολικής αξίας 660 ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως οι δύο Βούλγαροι συνελήφθησαν στις αρχές Ιουλίου καθώς έκλεψαν ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 7.100 ευρώ από αυτοκίνητο σε παραλία ενώ μετά από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου προέκυψε ότι είχαν προβεί και παλαιότερα σε παρόμοιες διαρρήξεις.

Ειδικότερα, ενεργώντας μαζί με ακόμα έναν συνεργό τους, ο οποίος και ταυτοποιήθηκε τώρα, από τον Αύγουστο του 2019 έως τον Ιούλιο του 2022 διέπραξαν ακόμα 4 διαρρήξεις οχημάτων σε παραλιακές περιοχές της Χαλκιδικής και 1 διάρρηξη οχήματος σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 5.020 ευρώ και ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 7.500 ευρώ, σύμφωνα με δηλώσεις των παθόντων. Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε στην κατοχή τους και αποδόθηκε στους νόμιμους κατόχους τους.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ