Σάββατο 4 Απριλίου 2020
x

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: ΕΚΑΝΑΝ ΒΟΥΤΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ Ν. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

Η θερμοκρασία του νερού, σύμφωνα με την ομάδα Swim or Die, ήταν στους 14,5-15 βαθμούς Κελσίου, κατά 1,5 βαθμό ανώτερη από τη συνήθη για την εποχή

Την πρώτη βουτιά της χρονιάς στα νερά της Χαλκιδικής έκαναν τα μέλη της Ελληνικής Μαραθώνιας Κολύμβησης και της ομάδας Swim or Die, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Αθλητές του προπονητή Νικόλα Ρεπανά στην πλειονότητά τους τήρησαν και φέτος το έθιμο της βουτιάς και της κολύμβησης στα Μυκονιάτικα της Ν.Καλλικράτειας και την κοπή της βασιλόπιτας.

Σύμφωνα με το fashionart-lover.blogspot.com, η μέρα ήταν ηλιόλουστη και η θάλασσα ήρεμη και διαυγής ενώ και η θερμοκρασία του νερού ήταν στους 14,5-15 βαθμούς Κελσίου δηλαδή κατά 1,5 βαθμό ανώτερη από τη συνήθη για την εποχή.

«Η ζωή είναι ωραία και ακόμη πιο ωραία η βουτιά στη θάλασσα την πρώτη μέρα του χρόνου», σχολίασαν μέλη της κίνησης σε άλλη ανάρτησή τους.

Αμέσως μετά επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη συμμετέχοντας στην καθιερωμένη πια γιορτή του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Καλαμαριάς.Φωτογραφίες: ©Πελαγία Χονδρογιάννη, ©Βίβιαν Διαβάτη, ©Δέσποινα Ιωαννίδου
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ