Κυριακή 7 Ιουνίου 2020
x

CEO EREDIVISIE (ΟΛΛΑΝΔΙΑ): ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΗΡΟΙ ΤΗΣ UEFA

«Αν δούμε ότι η καλύτερη απόφαση είναι να σταματήσουμε, τότε θα λάβουμε από την απόφαση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ματάις Μάντερς.

Την αντίθεσή του στη στάση που κρατά η UEFA εξέφρασε ο CEO της Eredivisie, Ματάις Μάντερς υπογραμμίζοντας πως οι αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας δεν μπορούν να δεσμεύουν τις λίγκες και τις ομοσπονδίες.

«Θα λάβουμε απόλυτα μόνοι την απόφαση και δεν θα μείνουμε όμηροι ούτε θα πιεστούμε. Αν δούμε ότι η καλύτερη απόφαση είναι να σταματήσουμε, τότε θα λάβουμε από την απόφαση. Θα συμβουλευτούμε τις αρχές, αλλά σίγουρα κανείς άλλος δεν θα αποφασίσει για το ολλανδικό ποδόσφαιρο κάτι που δεν είναι ασφαλές να συμβεί. Τραβάμε μια γραμμή και αποφασίζουμε για εμάς», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ολλανδικής λίγκας και συμπλήρωσε:

«Η UEFA θέλει να υπάρχει απόλυτη σαφήνεια στη λήψη αποφάσεων σε όλες τις χώρες, αλλά δεν μπορεί να αποφασίσει τι θα γίνει στην Ολλανδία. Δεν θα έπρεπε καν να χρειαστεί ή να έχει την πρόθεση να τιμωρήσει τις χώρες που επιλέγουν να έχουν σε προτεραιότητα την ασφάλεια των κατοίκων».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ