Σάββατο 8 Αυγούστου 2020
x

BAZAAR ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Όλα τα έσοδα της δράσης θα καλύψουν τις ανάγκες των παιδιών που μεγαλώνουν στο Σπίτι του οργανισμού στον Φοίνικα Καλαμαριάς.

Καλοκαιρινό bazaar διοργανώνει και φέτος το καλοκαίρι το «Χαμόγελο του Παιδιού» την Πέμπτη 4 Ιουλίου στην Πλαζ Αρετσού στην Καλαμαριά κατά τις ώρες 19:00 – 23:00.

Όλα τα έσοδα θα καλύψουν τις ανάγκες των παιδιών που μεγαλώνουν στο Σπίτι του οργανισμού στον Φοίνικα Καλαμαριάς.

Μικροί και μεγάλοι, μπορούν να κάνουν τις καλοκαιρινές αγορές τους σε προσιτές τιμές και να χαρίσουν χαμόγελα τόσο στους φίλους και την οικογένειά τους όσο και στα παιδιά που μεγαλώνει και στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Στα bazaars μπορείτε να βρείτε: βιβλία, καλοκαιρινά είδη, μπάλες, χειροποίητες κατασκευές, είδη σπιτιού καθώς και λογοτυπημένα είδη του Οργανισμού (μπουκάλια, ποτήρια, κούπες), μπλοκ ζωγραφικής, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές κι άλλα πολλά!
 
«Οι ανάγκες των παιδιών δεν κάνουν διακοπές και "Το Χαμόγελο του Παιδιού" βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί, καθημερινά, πανελλαδικά, 24 ώρες το 24ωρο» επισημαίνει ο Οργανισμός.

Όποιος δεν βρεθεί σε κάποιο από τα καλοκαιρινά bazaars, μπορεί να βρεί τα είδη του Οργανισμού στο https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/ ή επικοινωνώντας στο 211-7709980 ή στο 210-7647760.
 
Παράλληλα θα πραγματοποιούνται δράσεις δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά.

Η δράση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Δημοτικής Εμπορικής Τουριστικής Επιχείρησης Καλαμαριάς - Δ.Ε.Τ.Ε.Κ. ΑΕ ΟΤΑ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ