Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020
x

ΑΥΓΕΡΗ: Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΟΑΣΘ ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΔΥΣΜΕΝΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Η βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει σε δήλωσή της πως η «αιφνιδιαστική» τροπολογία εκτελεί τον δημόσιο χαρακτήρα των συγκοινωνιών.

«Η τροπολογία που πέρασε νύχτα, στο παρά πέντε, στοιβαγμένη σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης, δεν αποτελεί παρά τη χαριστική βολή της Κυβέρνησης στον δημόσιο χαρακτήρα των αστικών συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης» αναφέρει σε δήλωσή της η βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Αυγέρη, τονίζοντας πως η τροπολογία αποτελεί «προάγγελο των πλέον δυσμενών εξελίξεων για την πόλη και τους πολίτες της, παρότι το αρμόδιο υπουργείο δεν έχει μέχρι στιγμής παρουσιάσει το πλήρες σχέδιό του».

«Φροντίζει, όμως, να φέρουν για λογαριασμό του τις κακές ειδήσεις στη Θεσσαλονίκη, οι δορυφόροι-αγγελιοφόροι του» σημειώνει η κ. Αυγέρη και εξηγεί:

«Σε ανακοίνωσή του, βουλευτής της ΝΔ στην Α΄ Θεσσαλονίκης αναφέρει: "Όποια απόφαση και να ληφθεί για το μέλλον του ΟΑΣΘ, η Κυβέρνηση πρέπει να μεριμνήσει να ''αποζημιωθούν'' οι μέτοχοι ο οποίοι είδαν να χάνεται ''αλα Μαδούρο'' η περιουσία τους".

»Κοντολογίς, η εκπρόθεσμη και αιφνιδιαστική τροπολογία του Υπουργείου Μεταφορών, με την οποία παρατείνεται ο βίος του ΟΑΣΘ, δίνει απλά στην Κυβέρνηση τον χρόνο να οργανώσει καλύτερα το σχέδιό της για την πλήρη παράδοση των αστικών συγκοινωνιών σε χέρια ιδιωτών».
 
«"Επιχείρηση Ιδιωτικά Χέρια", γιατί για "Καθαρά Χέρια" ούτε κουβέντα!» καταλήγει η δήλωση της κ. Αυγέρη.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ