Τρίτη 17 Μαΐου 2022
x

ΑΤΤΙΚΗ: ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΕ

Προτεραιότητα κρίθηκε ο απεγκλωβισμός ενός μικρού κοριτσιού και του πατέρα της - Απεγκλωβίστηκε και στρατιωτικός γιατρός που είχε έντονη δυσφορία.

Στους απεγκλωβισμούς ενός μικρού κοριτσιού, του πατέρα της και ενός στρατιωτικού ιατρού προχώρησαν τα ξημερώματα οι αστυνομικές αρχές στην Περιφερειακή Υμηττού.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η αστυνομία, ομάδα ΟΠΚΕ στις 00.30 ερευνούσε για εγκλωβισμένα άτομα στην Περιφερειακή Υμηττού.

Προτεραιότητα, ήταν ο απεγκλωβισμός μικρού κοριτσιού, ο πατέρας του οποίου είχε ενημερώσει ότι βρίσκονται για ώρες στο χιόνι και το κοριτσάκι έπρεπε το πρωί να πάει σε νοσοκομείο για να χειρουργηθεί.

Για αρκετά χιλιόμετρα οι αστυνομικοί κινούνταν πεζή με κουτί πρώτων βοηθειών, καθώς η προσέγγιση με όχημα ήταν αδύνατη.

Οι αστυνομικοί τους εντόπισαν και μετέφεραν το κορίτσι στην πλάτη τους μέχρι τη Δουκίσσης Πλακεντίας, απ' όπου μαζί με τον πατέρα της παρελήφθησαν από άλλους αστυνομικούς και οδηγήθηκαν με ασφάλεια στο σπίτι τους.

Παράλληλα, η ίδια ομάδα Ο.Π.Κ.Ε., μέσω οδηγιών προσανατολισμού εντόπισε και στρατιωτικό ιατρό, ο οποίος λόγω προβλήματος υγείας, είχε έντονη δυσφορία και έχριζε άμεσης φροντίδας.

Μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται. Καθ' όλη τη διάρκεια της κίνησής της, η ομάδα παρείχε τα προσωπικά της εφόδια σε νερό και φαγητό σε πολίτες που τα είχαν ανάγκη.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ