Τρίτη 4 Αυγούστου 2020
x

ΑΘΗΝΑ: ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΝ ΔΙΑΡΡΗΚΤΗ (VID)

Βίντεο ντοκουμέντο, καταγράφει τη στιγμή που οι πολίτες έχουν πιάσει τον άνδρα και αποφασίζουν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους.

Εικόνες που σοκάρουν εκτυλίχθηκαν στους Αμπελόκηπους της Αθήνας, καθώς πολίτες καταδίωξαν, ακινητοποίησαν και ξυλοκόπησαν έναν επίδοξο διαρρήκτη, ο οποίος στη συνέχεια συνελήφθη από αστυνομικούς.

Ο ΣΚΑΪ μετέδωσε ένα βίντεο ντοκουμέντο, που καταγράφει τη στιγμή που οι πολίτες έχουν πιάσει τον άνδρα και αποφασίζουν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους. Το περιστατικό συνέβη στους Αμπελόκηπους, το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο εν λόγω άνδρας φέρεται νωρίτερα να είχε επιχειρήσει να μπει σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, ωστόσο, έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, ο οποίος και τον καταδίωξε μέχρι την Κηφισίας. Εκεί, με τη βοήθεια κι άλλων διερχόμενων πολιτών, τον έριξαν στο έδαφος και άρχισαν να τον χτυπούν ακόμη και με το κατσαβίδι, που έφερε ο ίδιος ως διαρρηκτικό εργαλείο. Η παρέμβαση ενός άνδρα, ο οποίος φαίνεται στο βίντεο να φοράει λευκά ρούχα, φαίνεται πως ήταν σωτήρια για τον άνδρα. «Έπεσε κάτω, σταματήστε, δεν τον χτυπάμε άλλο» τους είπε.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ