Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021
x

ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΘΗΚΑΝ 85 ΔΡΟΜΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ ΣΕ 16 ΜΗΝΕΣ

Οι μέχρι στιγμής παρεμβάσεις του δήμου αφορούν σε συνολική επιφάνεια 76.335 τ.μ - Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις σε 18 δρόμους.

Tις παρεμβάσεις για την αποκατάσταση και αναβάθμιση του οδικού δικτύου της πόλης προχωρά ο δήμος Κορδελιού-Ευόσμου στοχεύοντας στη συνεχή βελτίωση των υποδομών.

Mε την ασφαλτόστρωση της κεντρικής οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου, πραγματοποιήθηκε σε διάστημα 16 μηνών η αποκατάσταση του οδοστρώματος σε 85 δρόμους του δήμου, συνολικής επιφάνειας 76.335 τ.μ. και οι παρεμβάσεις συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, προκειμένου το μη επαρκώς συντηρημένο οδικό δίκτυο και σε πολλές περιπτώσεις ιδιαιτέρως καταπονημένο από εργασίες διαφόρων οργανισμών, να καταστεί ασφαλές για οδηγούς και πεζούς, βελτιώνοντας την καθημερινότητα των δημοτών και την εικόνα του αστικού τοπίου.

Το προηγούμενο διάστημα ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις στις οδούς και το αμέσως επόμενο θα ασφαλτοστρωθούν ακόμη 38.000 τ.μ. σε 18 δρόμους, ενώ τα συνεργεία εργάζονται ώστε τα αναβαθμισμένα οδικά δίκτυα να παραδίδονται γρήγορα στην κυκλοφορία, χωρίς να ταλαιπωρούνται οι οδηγοί στους δρόμους που γίνονται οι παρεμβάσεις.Ο δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, τόνισε πώς: «Στόχος μας είναι να αλλάξουμε την εικόνα του οδικού δικτύου και στις δύο ενότητες του δήμου μας. Τα έργα που βελτιώνουν την ασφάλεια, την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των δημοτών μας έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα για εμάς και η δημοτική αρχή θα συνεχίσει να δίνει έμφαση στα ζητήματα που απασχολούν τους συμπολίτες μας, παρεμβαίνοντας σε όσο  περισσότερα σημεία για να αλλάξει προς το καλύτερο κάθε γειτονιά».

Από την πλευρά του ο καθ΄ ύλην αρμόδιος για τα έργα, αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Νέστορας Λαφαζανίδης, πρόσθεσε ότι: «Οι ανάγκες είναι πολλές και έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Επιδίωξη μας είναι να εκμεταλλευτούμε κάθε πιθανή χρηματοδότηση για να δημιουργήσουμε υποδομές και να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας ένα καλύτερο περιβάλλον για να ζουν».