Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022
x

ΑΡΤΑ: ΔΗΛΩΝΕΙ ΜΕΤΑΝΙΩΜΕΝΟΣ Ο 29ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΤΟΥ- ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ

Συμφωνα με τον δικηγόρο του, ο δράστης υποστηρίζει οτι βρισκόταν σε βρασμό ψυχής και πως δεν είχε κακοποιητική συμπεριφορά προς τη σύζυγό του

Προθεσμία για να παρουσιαστεί στον ανακριτή την Τετάρτη ζήτησε και πήρε ο 29χρονος που φέρεται να σκότωσε τον πεθερό του στο Αστροχώρι Άρτας και να πυροβόλησε εναντίον της πρώην συζύγου του.

Νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου 13 Αυγούστου ο 29χρονος, σύμφωνα με την ΕΡΤ, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και του αποδόθηκαν οι κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της παράνομης οπλοφορίας και παράνομης οπλοχρησίας. Ο 29χρονος δηλώνει μετανιωμένος και ισχυρίζεται ότι δεν πυροβόλησε και τη γυναίκα του.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο δράστης υποστηρίζει οτι βρισκόταν σε βρασμό ψυχής και πως δεν είχε κακοποιητική συμπεριφορά προς τη σύζυγό του, με την οποία πήραν συναινετικό διαζύγιο πριν από λίγες μέρες.

Ο 29χρονος συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου μετά από τηλεφώνημα που έκανε ο ίδιος στην Αστυνομική Διεύθυνση Άρτας, υποδεικνύοντας το σημείο στο οποίο βρισκόταν στο ορεινό χωριό Δαφνούλα Ευρυτανίας.

Ο φερόμενος ως δράστης είχε εξαφανιστεί στην ορεινή περιοχή Αυλάκι στα σύνορα τον Νομών Άρτας – Αιτωλοακαρνανίας και για τον εντοπισμό του είχε στηθεί μεγάλη αστυνομική επιχείρηση.

 A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ