Τρίτη 4 Αυγούστου 2020
x

ΑΡΠΑΞΑΝ ΒΙΟΛΙ, ΓΟΥΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Kατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, εξιχνίασαν επτά περιπτώσεις κλοπών και 3 περιπτώσεις ληστείας

Στο στόχαστρο πέντε διαρρηκτών μπήκαν μονοκατοικία στην περιοχή της Άνω Πόλης και διαμέρισμα στο κέντρο, στη Θεσσαλονίκη.

Στην πρώτη περίπτωση, τέσσερις δράστες (από Μαρόκο, Αλγερία και Συρία), 17 έως 22 ετών, τον Νοέμβριο του 2019 διέρρηξαν μονοκατοικία στην Άνω Πόλη, από την οποία αφαίρεσαν ένα βιολί, δύο γούνες και ηλεκτρονικές συσκευές.

Στη δεύτερη περίπτωση, ένας 27χρονος, αλγερινής καταγωγής, τον Δεκέμβριο του 2019, διέρρηξε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης και αφαίρεσε από το εσωτερικό του, μεταξύ άλλων, πίνακες, εικόνες  και συλλογές γραμματοσήμων και νομισμάτων.

Από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, που εξιχνίασε τις δύο υποθέσεις, σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος τους.

Παράλληλα, κατά το τελευταίο 24ωρο, σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος ακόμη 14 ατόμων για κλοπές και ληστείες.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, εξιχνίασαν άλλες τρεις περιπτώσεις κλοπών και μια περίπτωση ληστείας που έλαβαν χώρα σε διάφορα σημεία του κέντρου της πόλης, ενώ τα Τμήματα Ασφαλείας Κορδελιού-Ευόσμου και Πυλαίας-Χορτιάτη εξιχνίασαν δύο περιπτώσεις κλοπών και μια περίπτωση ληστείας που έλαβαν χώρα στον τομέα αρμοδιότητάς του.

Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ